Fiatal álmok - 5. rész

Norbi, 23 éves, környezetmérnöknek tanul
És Te mihez kezdenél, ha elvinnéd a főnyereményt? Tedd próbára szerencsédet az Okoslottóval!

Norbi

 

23 éves

 

környezetmérnöknek tanul

Mik a legfontosabb dolgok az életedben? 
 
Nagyon fontos számomra a hely, ahol élek – és ebbe sok minden beletartozik: a családi házunk, a falu, ahol lakom, Magyarország és az egész bolygó. Szerintem az az élet értelme, hogy a saját környezetünket építsük, szépítsük, ápoljuk, fejlesszük, és így adjuk tovább az utókornak. 
 
Milyen célokat tűztél ki magadnak a következő 20-30 évre? 
 
Már tagja vagyok a településem önkormányzatának, és szeretném ezt a hivatást tovább is folytatni. Ha kellő időt rászánunk, és elég lelkes emberrel dolgozunk együtt, szuper dolgokat lehet létrehozni: közös építkezést, gazdálkodást, kereskedést… 
 
Mihez kezdenél, ha megnyernéd a főnyereményt az Euro Jackpoton
 
Valóra váltanám a legtitkosabb álmomat, és létrehoznék egy szemétgyűjtő- és újrahasznosító hálózatot, akár az egész országban. Ha igazán szervezetten megy a szelektív hulladékgyűjtés, egyes anyagokat újrahasznosíthatunk, új használati tárgyakat készíthetünk. Ezzel nagyon sok munkahelyet hoznék létre úgy, hogy közben a természetet is kímélnénk. Fantasztikus lenne! 
 
Promóció
2016.11.16
|


Játék
A Jurányi Ház családbarát programsorozata, a minden korosztályt megszólító Mese Habbal április második szombatján megint szuper programokkal várja a gyerekes családokat.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.