Rendelj kínait - 4. rész

Az ESCam biztonsági kamerájának hála mostantól beinthetünk a betörőknek, a Xiaomi pedig szivargyújtóba dugható autós töltővel és FM transzmitterrel állt elő. Végül két Digoo terméket is mutatunk: az elektromos shaker a „lusta gyúrósok” kedvence lehet, míg az aroma diffúzoros párásítóval otthonunkat változtathatjuk egyedivé.
1.) ESCam QF001 biztonsági kamera 
 
Aki gyakran rendel Kínából, egészen biztosan találkozott már az ESCam nevű gyártóval. Elsősorban biztonsági kamerákkal foglalkozik, melyeket távolról is el lehet érni számítógépről, de akár okostelefonról is mobilinterneten keresztül. 
 
A QF001 HD felbontást, távoli streamet, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t és még sok más érdekességet kínál. 
 
HD felvételek készítésére alkalmas, és tudja őket memóriakártyára rögzíteni, illetve ha meg van nyitva a telefonos app (Android és iOS kompatibilis), akkor oda is el lehet menteni az élőképet. Éjjel is lát, hivatalosan 10 méterig visznek el az infra LED-ek, bár a valóságban ennek kb. a duplájára is képes. 
 
Mobilinternetről is elérhető, ha az eszköznek van WiFi vagy LAN internetkapcsolata, és akár 60 kbps internetsebesség is elég az élőkép eléréséhez. Horizontálisan 355°-ban forgatható a fejegység, függőlegesen pedig 120°-ban állítható. Sajnos a felvételek telefonos visszanézése még nem működik megfelelően a telefonos applikációban, de képes e-mail értesítést küldeni mozgásérzékelés esetén, ha a riasztás funkció be van kapcsolva. Ezenfelül oda-vissza képes hangátvitelre, azaz halljuk, mi történik a kamera oldalán, és tudunk jókívánságokat küldeni a betörőnek a hangszóróján keresztül. Kiforrott számítógépes program is jár hozzá, mellyel teljes kamerarendszereket kezelhetünk profi módon. Leginkább beltéri megfigyelésre alkalmas. 
 
A HD képminőség beltérre bőségesen elég, ahogyan az infra is remekül szolgál sötétben. Rendkívül keveset fogyaszt, folyamatos működés mellett havi szinten mindössze 200 forintba kerül a használata. Az ára pont ugyanilyen kedvező: ingyenes szállítás mellett 8300 forintba kerül. 
 
Link >> Blogos teszt link >>
 
2.) Xiaomi autós töltő és FM transzmitter 
 
A Xiaomi nem szórakozik, ha kütyükről van szó. A Roidmi névre keresztelt, szivargyújtóba dugható töltő nem egy hétköznapi darab. Szokásukhoz híven igazán minőségi anyagokat használtak fel, ugyanis az eszköz teljes borítása fém. Két USB porttal is rendelkezik, melyeken keresztül 5V-os feszültségen 1, illetve 2.1 ampert képes leadni. A 2.1 amper egy mostani felsőkategóriás telefonhoz járó gyári töltőfej kimenő áramerősségével egyezik meg, tehát rendkívül gyors töltést tesz lehetővé. 
 
A minimál dizájn jegyeiben készült terméket sötétben sem kell sokáig keresni, ugyanis a portok halvány kék fénnyel világítanak, ami kissé futurisztikus küllemet kölcsönöz a töltőnek. 
 
Tévedés ugyanakkor azt gondolni, hogy ez minden, amit tud. Bluetooth 4.0 kapcsolaton képes okostelefonokhoz, táblagépekhez csatlakozni, majd a ráküldött jelet az autó rádiója által befogható frekvencián tovább sugározni. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy a legöregebb autóban is hallgathatjuk rádión a telefonról kiküldött zenét, ha van szivargyújtó. A hiánypótló cikkért mindössze 2800 forintot kér a gyártó. 
 
Link >> 
 
3.) Elektromos shaker 
 
A Digoo megalkotta a világ egyik legellentmondásosabb eszközét, ami ennek ellenére ultrakirály. A shaker, amely akár gyúrósok fehérjeturmixainak elkészítésére is alkalmas, képes gombnyomásra összekeverni a tartalmát. Kissé idétlen dolog kondizás után lustaságból egy elektromos shakert használni, de természetesen számtalan más dologra is alkalmazható. 
 
A jelzés alapján ugyan legfeljebb 450 ml folyadék tölthető bele, lezárt fedéllel ez kitolható 600-ra is. Kevésbé sűrű anyagokkal vígan megbirkózik, de egy-egy komolyan gyümölcsturmix megkeverése már problémát jelenthet a kisméretű motor számára. 
 
A tapasztalat ugyanakkor azt mutatja, hogy a reggeli kávéval még mézes édesítés esetén is jól elvan, míg egy erősebb fehérjeturmix képes megizzasztani az első pár másodpercben. A termék nagyon könnyen mosható, az elektromos, 2 darab AAA elemmel működtetett rész pedig levehető. A ketyere ingyenes szállítás mellett 4600 forintért megvásárolható. 
 
Link >> Blogos teszt link >> 
 
 
 
4.) Aroma diffúzoros párásító 
 
Szintén a Digoo terméke az otthonok egészen egyedi kiegészítője; egy olajokkal is tölthető hidegpárásító. A termék a száraz levegőt hivatott vízpárával dúsítani, de számos érdekes funkcióval is felszerelték, hogy igazán kellemes eleme legyen a lakásnak. A 400 ml űrtartalmú tartályba nemcsak vizet, de akár illóolajokat is lehet tölteni, így mindig friss illata lehet a szobáknak. A fából és műanyagból készült eszközbe vezérelhető RGB LED-et is szereltek. Első gombnyomásra a LED kigyullad, és lassan végighalad a teljes színskálán. Ha viszont a felhasználónak különösen megtetszik egy szín, újabb gombnyomásra megállíthatja a színváltást, ha pedig megunta, ugyanígy teljesen ki is kapcsolhatja a fényjátékot. 
 
Az eszköz egy töltéssel akár 36 órán át is képes működni, illetve időzített kikapcsolási funkcióval is rendelkezik. 
 
Az ára összesen 8700 forint, amelybe beletartozik az európai szabványú töltőadapter is. 
 
Link >> 
rendeljkinait.blog.hu
2016.11.16
|
(32 kép)


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.