Új programsorozat indul az Örkény Színházban

A teátrumban januártól beszélgetéssorozatot indítanak a repertoáron lévő darabokból és az új bemutatókból is. Az a cél, hogy a meghívott előadók és alkotók olyan kulturális és közéleti témákat vitassanak meg, amelyek értékes és érdekes gondolatokkal járulnak hozzá a színházi estéhez.
Az előadásokat megelőző egyórás alkalmak során nagy hangsúlyt fektetnek a nézőkkel folytatott párbeszédre is. Az első beszélgetés január 24-én lesz az Örkény Színház új Stúdiójában, mégpedig Eörsi István: Emlékezés a régi szép időkre című előadáshoz kapcsolódva. A darab rendezője, Polgár Csaba mellett Rainer M. János, Széchenyi-díjas történész és Somlai Katalin, az 1956-os Intézet munkatársa lesz a meghívott vendég. Szó esik majd ’56-ról és emlékezetéről, az ’56-ot követő eseményekről, az értelmiség szerepvállalásáról is. A részvétel ingyenes, kezdés 17 órakor.
2016.11.21
|


Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.