Rendelj kínait - 5. rész

Egy zseblámpa azoknak, akik nem riadnak vissza a komolyabb aktivitásoktól sem, egy dizájndíjas egyfüles headset, egy mellbevágó megoldás, azaz egy kétkijelzős telefon a Yotaphone-tól, valamint egy Xiaomi LED égő, amellyel könnyen feldobhatjuk a lakásunk hangulatát... Itt a Rendelj kínait! sorozatunk legújabb része!
1.) Zanflare F1 zseblámpa - Majdnem jedi kard 
 
A Zanflare F1 zseblámpát a gyártó azoknak kínálja, akik nem riadnak vissza a komolyabb aktivitásoktól sem. A repülőgépiparban használt alumíniumból készült vázat speciális réteggel látták el, amely olyan kemény, hogy ellenáll a legerősebb fizikai behatásoknak is. A fényforrás nem csak az ütések, de a por és a folyadékok ellen is védelmet nyújt, az IP68 minősítésű lámpatest ráadásul 3 méter mélységig a vízállóságot is garantálja. Kompakt méretnek köszönhetően könnyedén zsebre vágható, a kis testben mégis nagy fényerejű LED lapul, amelynek teljesítménye az 1240 lument is meghaladja, míg a fénycsóva akár 250 méterre is elvilágít. A lámpát egyéb funkciókkal is felvértezték, ilyen az 5 fokozatban állítható fényerő vagy a nemzetközi S.O.S. jelet morzézó funkció. Az eszköz intelligens chippel védekezik a túlmelegedés ellen, illetve képes az utolsó használt funkciót megjegyezni. A lámpát és a minőséget is figyelembe véve igen kedvező 12 000 Ft alatt kínálják. 
 
Link >> 
 
2.) Xiaomi egyfüles headset - 2015 designdíjas terméke 
 
E termék nem véletlenül nyerte meg a német szaklap, az IF díját 2015-ben. A letisztult, minimalista kinézet ötvözi a távol-keleti eleganciát és precizitást ebben a kiváló telefonos kiegészítőben. A készülék támogatja a 4.1-es Bluetooth szabványt, amellyel könnyedén párosítható minden mobil eszközhöz. A szilikonos fülhallgató ergonómiailag tesztelt anyagból van kialakítva, idomul a fül természetes formájához, miközben remek hangminőséget biztosít. Az egygombos vezérlés kényelmessé teszi a használatot és a hívások felvételén túl visszahívási funkciót is biztosít. Mindenkinek ajánlható, aki a mai rohanó világban folyamatosan elérhető akar maradni minden élethelyzetben, legyen az akár sportolás, autóvezetés vagy munka. A headset ára igen kedvező, nem éri el az 5000 Ft-ot. 
 
Link >> 
 
3.) Yotaphone 2 - A kétarcú 
 
Egy mellbevágó megoldás Oroszországból, kétkijelzős telefon, amelynek egyes funkciói annak hátlapján jelennek meg. A hátlapon elhelyezett e-ink technológiás kijelző számtalan érdekes szerepet képes betölteni, megjelenítheti a telefon óráját, időjárási adatokat, a hőmérsékletet, de használhatjuk levelezőnek is a 960x540 pixel felbontású 4,7 colos panelt. A telefon arra is lehetőséget ad, hogy a felületet kedvünk szerint testre szabjuk. Nem kell többé színes telefontokokkal babrálnunk, a háttérben megjelenített kép szabadon cserélhető, tetszésünk és hangulatunk szerint. Az 5"-os front kijelző 1920x1080 pixel részletességgel jeleníti meg a szokásos telefonfunkciókat, miközben rendkívül jónak számító 0.12 másodperces gyakorisággal frissíti a képet. 
 
A Yotaphone 2 további érdekes funkciókkal kápráztatja el gazdáit, képes NFC-vel adatokat átadni más eszközöknek, mutatja a valós helyzetünket a térképen, képes vezeték nélküli töltésre, rendelkezik mágnes szenzorral, ezenfelül mutatja nemcsak a 2.4-es, de az 5 GHZ-en kommunikáló WiFi hálózatokat is. Hardver tekintetében a készülék egy Snapdragon 800-es, 4 magos processzort tud felmutatni, amelyet 2 GB rendszermemóriával egészített ki a gyártó. A 32 GB háttértár sajnos nem bővíthető, mint ahogy a készülék második SIM kártyát sem tud fogadni. A telefonon az Android operációs rendszer 4.4-es verziója fut, de manuálisan 5.0-ra frissíthető. Üzemidő tekintetében sem áll rosszul, a 2500 mAh-s készülék 2 nap működést ígért a telefon alapfunkcióinak használata mellett. A Yotaphone 2 ráadásul jutányos áron érhető el, a webshopban nettó 40 000 Ft-ot kell érte leszurkolnunk. 
 
Link >> 
 
4.) Xiaomi Mi Yeelight LED égő - Színkavalkád Xiaomi módra 
 
Dobjuk fel a lakás hangulatát egy újabb minőségi Xiaomi termékkel; a telefonos alkalmazásról vezérelhető, 9W-os LED égővel. A termék színhőmérséklete szabadon változtatható 1700 és 6500 Kelvin között, míg fényereje a kibocsájtott fény színe szerint lehet diszkréten derengő vagy fehéren vakító. Az égő színét piros, zöld, kék és meleg fehér között lehet változtatni okos telefonunkról, így mindig tudunk alkalmazkodni a megfelelő helyzethez, legyen az gyertyafényes vacsora vagy fotózás. Az égőben lévő vezérlőelektronika képes iPhone és androidos készülékekhez is csatlakozni. A termék ára még az 5000 Ft-ot sem éri el, a LED technológia pedig egy hagyományos izzó élettartamának sokszorosát garantálja. 
 
Link >> 
 
rendeljkinait.blog.hu
2016.11.22
|
(37 kép)


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.