Kedvenc helyek

James Corden lesz a Grammy-díjátadó gála házigazdája

James Corden lesz a februári Grammy-díjátadó házigazdája. A televíziós műsorvezető LL Cool J-t váltja, aki az utóbbi öt évben vezette a zenei díjátadó gálát.
A Tony-díjas Corden gyakran bizonyítja zenei felkészültségét Late Late Show című műsorában. Énekel és táncol is meghívott vendégeivel. 
 
Az amerikai lemezakadémia kedden jelentette be, hogy a februári ceremóniát Corden, "a dinamikus showman" vezeti majd. A frissen kinevezett házigazda nagy megtiszteltetésnek nevezte a felkérést, és hihetetlenül szerencsésnek mondta magát, amiért "a legnagyobb, legtekintélyesebb zenei gála" házigazdája lehet.  
 
Corden 2015 márciusa óta vezeti a CBS csatorna Late Late Show-ját, amely tavaly Emmy-díjas lett. Júniusban ő vezette a Tony-díjátadó ceremóniát, négy alkalommal pedig a BRIT Awards díjátadó házigazdájának is meghívták Angliába - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.  
 
Az 59. Grammy-díjátadót február 12-én élőben közvetíti a CBS a Los Angeles-i Staples Centerből. A Grammy-jelöltek listáját december 6-án hozzák nyilvánosságra. 
 
 
(MTI) 
2016.11.23
|


Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.