Kedvenc helyek

Szimfonikus filmzenei koncert Bud Spencer emlékére

A legismertebb filmzenék – köztük mindenki kedvencei, a Bud Spencer és Terence Hill filmopuszok, a Sandokan, a 80 nap a Föld körül Willy Foggal, A szavanna fia és még sok más gyöngyszem csendül fel november 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.
A feledhetetlen képkockákra írt feledhetetlen dallamok az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekara, az Oliver Onions előadásában, szimfonikus zenekari kísérettel szólalnak meg! 
 
Az Oliver Onions a ’60-as évektől számítva négy évtizeden keresztül meghatározta az olasz zenetörténetet. 2014-ben, 32 év Maurizio De Angelis újra összehozta a legendás zenekart testvérével, Guidóval az oldalán. Ennek lett az eredménye ez a nagy volumenű koncert az Oliver Onions együttessel, tizenhét nagyszerű olasz muzsikussal és egy közel negyven fős szimfonikus zenekarral. Ezzel a legendás formációval Európában most először Budapesten adnak koncertet, személyes barátként tisztelegve a nemrég elhunyt Bud Spencer emléke előtt. A november 29-ei koncerten meglepetés vendégekre is számíthatunk…  
 
2016.11.25
|


Játék
Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.