Kedvenc helyek

MŰSORVÁLTOZÁS! Arnaldo Freire (BR), Ímpetu (H)

Budapest, A38 Hajó, január 21. 19:30
A karneváli – rossznyelvek szerint: influenza- – szezonban a latin dallamok gyógyhatása bizonyított. Arnaldo Freire, a virtuóz brazil gitáros műsora sajnos elmarad, de a tehetséges fiatal magyar zenészekből álló kvartett gondoskodni fog róla, hogy hiányérzet viszont senkiben se maradjon.
Drum&bass és house fonódik egybe az Ímpetu világában vérpezsdítő szambával, bossa novával és jazz futamokkal. Király Tamás gitáros, Rosecker Péter ütős, Molnár Tamás basszusgitáros és Kovács Dávid harsonás 2015 óta létező kvartettjének a dél-amerikai dallamkincs szolgál alapul, ezt fejelik meg az elektronikus tánczenék ütemeivel, analóg módon. Lassan egy éve, hogy napvilágot látott bemutatkozó EP-jük. Saját szerzeményeik mellé beépítenek pár feldolgozást is a repertoárba, többek közt Stevie Wonder, Paco de Lucia és Garoto dalainak formájában.
 
Jegyár: 2200 Ft, elővét: 1500 Ft 
 
Műsorváltozás! Az A38 sajnálattal értesíti közönségét, hogy Arnaldo Freire egy külföldi út miatt lemondani kényszerült hajós koncertjét, így az Ímpetu együttes egész estés koncertet játszik majd.
Air
2016.12.07
|


Játék
A Jurányi Ház családbarát programsorozata, a minden korosztályt megszólító Mese Habbal április második szombatján megint szuper programokkal várja a gyerekes családokat.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.