Rendelj kínait - 6. rész

Egy még a felmosást is magára vállaló, intelligens robotporszívóról, egy távolról vezérelhető Wifi elosztóról, egy a szobánkból csillagfényes éjszakát varázsoló LED-es éjszakai projektorlámpáról, valamint egy ujjlenyomatolvasós pendrive-ról is olvashatsz kínai kütyüket bemutató sorozatunk 6. részében.
1.) iLife X5 robotporszívó - a legjobb takarítónő 
 
Az iLife X5 robotporszívó minden háziasszony álma, mivel jelentősen megkönnyíti a lakás tisztán tartását. A fejlett technológiának köszönhetően képes finoman a tárgyak körvonala mentén haladva feltakarítani. Oldalsöprűivel eldugott helyeket is elér, míg alsó keféjével képes eltüntetni mindenféle szennyeződést, legyen az por vagy akár konyhában kiömlött liszt. 
 
Intelligens vezérlésének köszönhetően többféle, előre programozott takarítási mód közül választhatunk. A robot mozoghat egy adott területen belül körkörösen, véletlenszerűen, de követheti a tárgyak éleit is, ezzel eltakarítva minden koszt a szegélyekről. A kiszerelés egy ultrahangos falat is tartalmaz, amivel elhatárolhatjuk a lakás azon részeitől, ahol nem igényeljük a munkáját. A fennmaradó területen képes leküzdeni 15 milliméter magasságig a legkülönbözőbb akadályokat, legyen az küszöb vagy a szőnyeg sarka. Ütközőjének és infravörös szenzorainak köszönhetően remekül manőverezik a bútorok lábai között is. 
 
Nincs ok a pánikra akkor sem, ha netán kifogyna az energiából, ekkor ugyanis megkeresi saját dokkoló állomását, majd automatikusan újratölti magát. A készülék ráadásul időzíthető is, így éjszaka nem zavarja a nyugalmunkat, és akkor sem lábatlankodik feleslegesen, amikor otthon vagyunk. 
 
A felmosást is magára vállalja, ha arra van szükség. 300 milliliteres tartályával és az aljára szerelhető felmosóronggyal akár 180 négyzetmétert is képes feltakarítani egyetlen utántöltéssel. Mindezt rendkívül csendesen teszi, a működési zaj éppenhogy eléri a 40 decibelt. 
 
A 35 000 forintos ár nemcsak rendkívül jutányos, de az eszköz ráadásul Európai Uniós raktárból is elérhető, így megspórolva az ÁFA fizetését. 
 
Link >> 
 
2.) Broadlink MP1 Wifi elosztó - minek közelről, ha távolról is lehet 
 
Az okoseszközök ma már minden lakás részét kell hogy képezzék, nincs ez másképp a Broadlink távolról vezérelhető elosztójával sem. Töltsük le a telefonos applikációt, és máris Wifi-n irányíthatjuk elektromos eszközeink áramellátását. Minden dugalj külön időzíthető, valamint ki- és bekapcsolható, így időt és energiát takaríthat meg használójának. 
 
A termék rendkívül kopásálló, akár 10 000 csatlakoztatást is kibír, ráadásul 750 Celsius-fokig tűzálló, ezért nem kell tartanunk a melegedéstől sem. 2000 Watt teljesítményig terhelhetjük az elosztót, amelynek teljesen réz belseje biztosítja a tökéletes érintkezést. Bármilyen dugaszban is végződnek kábeleink, egyik sem jelent problémát, mivel az összes szabványt fogadni képes az univerzális csatlakozófelület. A fenti funkciókkal rendelkező termékért 6600 forintot kérnek. 
 
Link >> 
 
3.) LED-es éjszakai projektorlámpa – csillagfényes éjszaka 
 
Varázsoljunk remek hangulatot lakásunkba ezzel a színes, a kedélyállapotunkat tökéletesen kifejező lámpával. Négy szín közül választhatunk szabadon, amelyet körkörösen, csillag formában a falra vetíthetünk. Kezelése rendkívül egyszerű, nem igényel komolyabb műszaki tudást. 
 
A LED-es kialakításnak köszönhetően a fogyasztás minimális, a működés rendkívül energiatakarékos. Használható éjszakai világítóeszközként is, amely segíti a gyerekek elalvását, megnyugtató, diszkrét fényt terítve szét a szobában. A bulikhoz és szülinapi meglepetéspartikhoz is tökéletes, Magyarországon nem kapható termékért mindössze 1120 forintot kérnek. 
 
Link >> 
 
4.) Elephone ujjlenyomattal védett pendrive - ahol minden titokban marad 
 
A biometrikus azonosításon alapuló védelmet a legbiztonságosabbak között tartják számon, nincs ez máshogy az Elephone ujjlenyomattal védett pendrive esetén sem. A tulajdonos saját magán kívül még 5 másik személynek is jogosultságokat oszthat ki, így ők is feloldhatják a titkosítást. A 64 GB-os tárolót szabadon feloszthatjuk látható és nem látható részekre. A láthatatlan területről csak azok szerezhetnek tudomást, akik a megfelelő hozzáféréssel rendelkeznek, így rejtve el az adatokat az illetéktelen szemek elől. A hozzáférés ráadásul időzíthető, mely szintén védelmet nyújt az esetleges törési kísérletek ellen. 
 
A teljesen fém ház a jobb fogáson kívül nagyobb ellenállóságot is biztosít, szemben az olcsó műanyagból készült versenytársaival szemben. A termék ára 19 700 forint. 
 
Link >> 
rendeljkinait.blog.hu
2016.12.07
|
(23 kép)


Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.