Kedvenc helyek

A Dal 2017 - Bemutatták a 30 elődöntőst Budapesten

Bemutatták A Dal 2017 harminc elődöntős produkcióját csütörtökön a budapesti Akvárium Klubban. A versenybe bejutottak között van a Kállay-Saunders András, A Dal 2014 győztese, aki ezúttal is zenekarával indul és immár negyedszer száll versenybe.
A Dal 2014 győztese, aki ezúttal is zenekarával indul és immár negyedszer száll versenybe. Szintén a mezőnybe került A Dal több korábbi versenyzője, köztük Radics Gigi, Szabó Ádám, Mujahid Zoltán, Muri Enikő, a Mrs Columbo, Benji és Tóth Gabi. A tavaly duóban indult Berkes Olivér és Tóth Andi ezúttal szólóban próbálkozik. 
 
A Dal 2017-re, a közmédia dalválasztó show-jára több mint 300 pályamű érkezett. A verseny zsűrijében Zséda, Both Miklós és Frenreisz Károly mellett új szereplőként Molnár Ferenc Caramel fog ülni. A műsor január 14-én indul, a három elődöntőt, a két középdöntőt és a február 18-i döntőt is a Duna televízió sugározza élőben. 
 
A legjobb dalszöveg és A Dal 2017 Felfedezettje elismerések mellett az online Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Akusztik mellett felléphet a VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadón is, A Dal nyertese pedig Magyarországot képviselheti a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon 2017 májusában Kijevben. 
 
(MTI) 
2016.12.08
|


Játék
A Jurassic World új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.