Kedvenc helyek

George Michael a brit Naughty Boy közreműködésével készít új albumot

George Michael Naughty Boy brit lemezlovas, producer, dalszerző és zenész közreműködésével készíti új albumát. A páros ugyan még nem vonult stúdióba, de Khan szerint ez már így is "a legizgalmasabb együttműködés", amelyben valaha része volt.
Naughty Boy, valódi nevén Shahid Khan, aki korábban már Beyoncé és Emeli Sandé énekesnőkkel is dolgozott együtt, az év legjobb popzenei teljesítményeit jutalmazó BBC zenei díjak (BBC Music Awards) hétfői átadóján beszélt közös munkáról George Michaellel - írta a BBC News. 
 
"Alig várom. Nem tudom, mire számítsak. Őszintén szólva nagyon izgulok is, mivel ő sokkal rejtélyesebb mindenki másnál" - mondta Naughty Boy, hozzátéve, hogy George Michael azután kereste őt fel, miután megemlítette legendás kollégáját egy interjúban. 
 
"Neki jövőre jön ki a lemeze és az én albumomon is közre fog működni" - árulta el a brit producer. Azt is elmondta, hogy mások mellett Mike Posner, a DNCE, Emeli Sandé és Dua Lipa is közreműködött legújabb lemezén. 
 
Naughty Boy és Beyoncé közös száma, a Runnin' a legjobb dal kategóriájában szállt versenybe az idei BBC zenei díjakért, ám a trófeát végül Adele Hello című slágere zsebelte be. 
 
(MTI) 
2016.12.13
|


Játék
Őserő, profizmus, életigenlés – ezekkel a szavakkal jellemezhető Dr. Lonnie Smith orgonista pályafutása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.