Emily Blunt jelölésével blamálja magát a színészszakszervezet

Ahogy minden rendes amerikai filmes szakszervezet, így a színészeké (SAG) is oszt díjakat a kollégáknak, és már be is jelentették a jelöléseiket, köztük egy óriási – nem túl pozitív – meglepetéssel.
A régi város című gyászolós dráma (magyar premier február 24-én) nyerte el leginkább az amerikai színészek tetszését, ugyanis nemcsak a főszereplőt, Casey Afflecket jelölték, hanem két fontosabb mellékszereplőt (Michelle Williams, Lucas Hedges) és magát a színészcsapatot is jelölésre alkalmasnak tartottak. Rajtuk kívül a Moonlight című gettóban játszódó meleg felnövéstörténetet, valamint Denzel Washington drámáját, a Fencest éltették igazán, mindkét film 3-3 jelölést kapott.
 
Természetesen a Kaliforniai álom két főszereplőjét, Ryan Goslingot és Emma Stone-t se felejtették ki a szórásból, és két olyan film is akadt, ami igazi meglepetést okozott. Viggo Mortensen hirtelen beszállt az Oscar-versenybe a Captain Fantasticért kapott jelölésével, aminek a színészcsapatát is jelölték, de a filmkritikusi szakma azon döbbent meg igazán, hogy jelölték Emily Bluntot is A lány a vonaton című katasztrofálisan sikerült thrillerben nyújtott alakításáért. Tény, hogy a film nem Blunt miatt lett szörnyű, de sajnos a fércművek jelölésével erősen blamálni tudja magát egy ilyen szervezet. 
 
(variety.com) 
2016.12.15
|


Film premierek

Predator – A ragadozó

amerikai akciófilm, 107 perc, 2018

Három nő

iráni filmdráma, 100 perc, 2018

Macskafogó

magyar animációs film, 93 perc, 1986

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)

magyar thriller, 96 perc, 2018

Egy kis szívesség

amerikai krimi, 117 perc, 2018
Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Filmek a TV-ben
20:30
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
21:00
Meseautó
magyar vígjáték, 2000
21:00
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
21:00
A bűn árfolyama
amerikai akció, dráma, 2009
21:00
Kettőn áll a vásár
amerikai családi vígjáték, 1995
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.