Kedvenc helyek

Filmsláger Est sztárénekesekkel a Kongresszusi Központban

December 20-án, 20 órától a legnagyobb filmslágereket hallgathatjuk meg a Kongresszusi Központban olyan népszerű előadóktól, mint Gergely Róbert, Delhusa Gjon, Oláh Ibolya, Szolnoki Péter, Varga Miklós, Varga Viktor vagy Vincze Lilla…
Flashdance, Több mint testőr, Rómeó és Júlia, 9 és fél 7, Sandokan, Titanic, Pretty Woman, Házibuli, Oroszlánkirály, Macska-jaj és még sok más nemzetközi filmsiker dallama csendül fel az ünnepek előtt a Kongresszusi Központban. A Filmsláger Est palettájáról természetesen nem hiányozhatnak a hazai filmtermés olyan gyöngyszemei sem, mint Dés László és Bereményi Géza örökbecsű szerzeménye, a Sose halunk meg főcímzenéje. A Nagy Utazást Presser Gábor után szabadon ezúttal Oláh Ibolya előadásában élvezhetjük.
 
A közelmúlt hazai mozisikerei közül kihagyhatatlan darab, a Valami Amerika slágere, melyet az eredeti előadótól, Szolnoki Pétertől hallgathatunk meg. Az énekesekkel összeforrott filmzenei slágerek is sértetlen felállásban lesznek a színpadon: Vincze Lillától a Legyetek jók, ha tudtok vagy Gergely Róberttől az Emanuelle. A nemzetközi és hazai filmzenei remekművek elkalauzolnak minket a jól ismert történetek birodalmába; élmények és érzelmek színes kaleidoszkópja tárul elénk december 20-án.
 
Fellépők - filmslágerek: 
 
BERKES GABRIELLA (Flashdance, Több mint testőr) 
 
DELHUSA GJON (Rómeó és Júlia, Desperado) 
 
DEMETER GYÖRGY (Évszakok) 
 
GERGELY RÓBERT (Emanuelle, Házibuli) 
 
KÁLMÁN GYÖRGY (Macska-jaj (Bubamara), Forró szél (Surda), István a király – Nincs más út csak az Isten útja duett Varga Miklóssal) 
 
LUIGI (Moziklip, Pretty Woman) 
 
MAJSAI GÁBOR (9 és fél 7, Jó reggelt, Vietnam!) 
 
OLÁH IBOLYA (Áldozat (Óh, csak a hajnal jönne már), Sose halunk meg (Nagy utazás) 
 
SZOLNOKI PÉTER (Valami Amerika, Zorró álarca duett Vágó Bettyvel) 
 
VARGA MIKLÓS (Robin Hood a tolvajok fejedelme, Oroszlánkirály, István a király – Nincs más út csak az Isten útja duett Kálmán Györggyel) 
 
VARGA VIKTOR (Armageddon, Grease duett Vágó Bettyvel) 
 
VÉGVÁRI ÁDÁM (Sandokan) 
 
VINCZE LILLA (Titanic, Legyetek jók ha tudtok) 
 
Műsorvezető: B.TÓTH LÁSZLÓ 
 
2016.12.15
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.