Rendelj kínait - 7. rész

Idei utolsó cikkünkben egy biztonsági kamerát, egy sportfülhallgatót, egy bluetooth-os mini hangszórót és egy gombnyomással nyitható és csukható esernyőt ajánlunk. Ha most karácsonyra már nem is érkeznek meg a Kínából rendelt áruk, 2017-ben is bizonyára hasznukat vesszük majd.
1.) Digoo BB-M2 
 
A Digoo BB-M2 a gyártó első IP kamerájának utódja. Már az első is hatalmas sikernek örvendett, és nem kevésbé várják a felhasználók az új kiadás raktárakba érkezését. Jelenlegi elővételes ára mindössze 4600 forint, melynek köszönhetően nem csak nagyon olcsón juthat az ember biztonsági kamerához, de még az importköltségek alól is mentesül, ugyanis ilyen értékű termékre még nem kell áfát fizetni.  
 
A HD felbontásra képes szenzor és optika lehetővé teszi, hogy alacsony adatforgalom generálása mellett megfigyelhető legyen egy családi porta, üzlet, kapualj vagy bármilyen, őrizni kívánt terület, de fontos megjegyezni, hogy a vásárlók kiemelkedően magas százaléka használja bébimonitor helyett. Lévén, hogy itthon egyáltalán nem olcsók a kisgyermekek felügyelésére gyártott céleszközök, a leleményes vásárlók felfedezték ezekben a lehetőséget. 
 
A felbontás bőven elég egy gyermek figyelésére, és mivel a kamera képes internetkapcsolat fenntartására, okostelefonos applikáción keresztül még mobilinterneten keresztül is lekérhető az élőkép. Amiatt sem szükséges aggódni, hogy nagy holtterek keletkeznek, ugyanis vízszintesen 355°-ban, függőlegesen 120°-ban forgatható telefonról. Infra LED-ekkel is felszerelték, így éjjel pont ugyanolyan jól lát, mint nappali fényben. 64 GB-os memóriakártya behelyezésével akár 30 napi felvételt is el tud tárolni, de rögzíthetők számítógépre és okostelefonra is az anyagok. Fogyasztása igen csekély: USB kábelen keresztül kapja az áramot, így elhanyagolható áramot vesz fel (max. 3 watt). Riasztások küldésére is képes például mozgásérzékelés alapján, csakúgy, mint kétirányú hangátvitelre. A számítógépes szoftvernek köszönhetően rendszerbe köthető más kamerákkal is, mivel ONVIF-kompatibilis. 
 
Link >> 
 
2.) Xiaomi sportfülhallgató 
 
Ki ne hallott volna már a világhírnévre szert tett gyártóról? Nem csoda, hiszen lépten-nyomon kiemelkedő ár/érték arányú ajánlatokkal bombázza az érdeklődőket. Nincs ez másképpen a 8700 forintos elővételi áron kínált, fémházas bluetooth fülhallgatója esetében sem. 
 
A meglepően elegáns eszköz bluetooth 4.1 kapcsolaton keresztül kommunikál például okostelefonunkkal, és képes 7 órányi folyamatos hanglejátszásra is, ami egészen jó érték az ilyen kisméretű, vezeték nélküli fülhallgatók esetében. IPX4 minősítésének köszönhetően nem fog ki rajta sem az izzadság, sem egy kis eső, így még kevésbé kell félteni, mint más, olcsó eszközöket. 
 
Az állítható fültámasz piros pontot érdemel, mivel így testre szabható és bárki számára megfelelő lehet. Természetesen a mikrofon sem maradt le róla, így nem csak futás közbeni zenehallgatásra alkalmas, de telefonálásra is éppúgy. 
 
Link >> 
 
3.) Remax RM-M5 bluetooth hangszóró 
 
A Remax ezúttal igazán egyedi ötlettel állt elő: farmerköntösbe bújtatta legújabb mini bluetooth hangszóróját. A 8400 forintos termék sokak tetszését nyerte el, mivel kis mérete ellenére rendkívül jó adottságokkal bír. A dizájn vitathatatlan, ám a kis méret meglepően jó hangzást rejt. Az ilyen hangszórók példáját követve ez is borzasztó hangerőre képes, melyet 8-10 órán át is fenn tud tartani egy töltéssel.
 
Modern funkciókkal is ellátták, ugyanis a bluetooth kapcsolatot NFC-n keresztül is képes létrehozni új eszközök esetén, így tényleg fél perc alatt zene varázsolható a segítségével. Természetesen nem csak bluetooth-on képes eszközökhöz kapcsolódni, hanem a hozzá adott kábelen keresztül is, így maximalizálható a működési idő. A töltést USB kábelen keresztül kapja, így akár egy hordozható akkumulátorról is bármikor feltölthető. A termék rendkívül egyedi darab, ezért remek ajándék válhat belőle nem csak fiatalok számára. 
 
Link >> 
 
4.) Kcasa UB-1 
 
A rendkívül furcsa hangzású név egy kétrétegű, szokatlan működésű esernyőt takar. A kínaiaknak nem kell kétszer mondani, hogy alkossanak látványos dolgokat, ugyanis ez az esernyő kétrétegű anyaggal készült, és kérhető „C” alakú fogantyúval is. Ez azért előnyös, mert sokkal stabilabb, köszönhetően a rendkívül hajlékony belső váznak is. Nem kell tehát többé attól félni, hogy az erős szél kifordítja az esernyőt, ami ilyenkor szokás szerint eltörik, mert ez biztosan nem mondja fel a szolgálatot.
 
Utóbbi azért remek tervezési ötlet, mert az okostelefon továbbra is két kézzel kezelhető, nem foglalja le egyik kezünket sem teljesen az esernyő tartása, és eközben még a szél sem tudja leakasztani a csuklónkról. Speciális kialakításának köszönhetően gombnyomásra nyílik és csukódik, talán ez a legegyedibb benne, bár azt sem szabad elfelejteni, hogy szárításkor sem foglal nagy helyet, mivel megáll a „saját lábain” félig összecsukott állapotban, amíg lecsorog róla a víz és megszárad. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen hasznos termék horror áron kerül majd a piacra, de ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk, mivel mindkét verziója csak 6300 forintba kerül. 
 
Link >> 
rendeljkinait.blog.hu
2016.12.19
|


Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.