Nyerj páros jegyet Arnaldo Freire (BR) koncertjére!

A karneváli időszakban ki más is volna méltóbb, hogy latin dallamokkal izzítson, mint Freire, akinek a neve az egész világon ismert. A virtuóz brazil gitáros műsorát az egytől egyig tehetséges fiatal magyar zenészekből álló kvartett vezeti fel.
A szépen csengő nevű Consevatório Musical Guarulhos intézménye mellett a Paulista Booklyn Souza konzervatóriumában is szerzett képesítéseket a művész, aki azóta számos ifjúnak adta át tudásának legjavát. Jelenleg a fő helyszín, ahol elleshetik a tanulók a fortélyait, az a Federal University of Goiás. Érdekesség, hogy a gitár megszólaltatásán túl dobolni és basszusgitározni is lehet tanulni tőle. Szerzeményei közt szerepel Roxanne Towers kisfilmjének, a Catadores de Papel című, díjazott alkotásnak a zenéje is. Emellett szakmai elismerésekkel szintén honorált műveket is hozott létre, szép számmal: a szambán túl a modinha, a frevo és a valsa stílusjegyeinek felhasználásával. Számára írt darabokat többek közt Achille Picchi, Eduardo Escalante és Estércio Marquez is.
 
Király Tamás, Rosecker Péter, Molnár Tamás és Kovács Dávid 2015 óta létező kvartettjének szintén a dél-amerikai dallamkincs szolgál alapul, de az Ímpetu világába a jazz, a drum&bass és a house is beszüremkedik. 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: január 21., 19.30
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.