Gyere korizni az Arena Plaza Jégteraszra!

Február középéig minden nap - az ünnepek alatt hosszabbított nyitva tartással - vár korcsolyázni az Arena Plaza Jégterasz, ahol a szórakozás, sport és élmény egyvelege vár Titeket!
A Jégterasz az Arena Plaza bevásárlóközpont mellett, a Lovi Lelátó előtti területen található, ahol egy közel 1200 m2-es szabadtéri jégpálya biztosítja a felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást.
 
Ki ne szeretne egyet száguldani vagy csak siklani a jégen egy nagy vásárlás után?  
 
A szabadkorcsolyázás mellett csoportos és egyéni oktatásra is lehetőség nyílik.  
 
A Jégterasz minden napos nyitva tartással, változatos programokkal kíván különleges szolgáltatást nyújtani a jégpályák között. A bulizni vágyóknak péntek és szombat este DJ-k szolgáltatják a talpalávalót. Családi programokhoz, baráti találkozókhoz, születésnapi és egyéb nagyszabású rendezvényekhez is exkluzív, nagyszerű helyszínt biztosítanak. Az idei szezonban vasárnap délelőtt Just Kids programokkal várnak minden érdeklődőt!  
 
A helyszínen korcsolyabérlési és élezési lehetőség is biztosított, a Jégbárban a korizáshoz és a télhez illő finomságokkal várnak. 
 
Gyere korizni a Jégteraszra! Siess, nehogy lecsússz róla!  
 
Helyszín: 
 
Arena Plaza Jégterasz 
1089 Budapest, Kerepesi út 9.
 
 
2016.12.21
|


Játék
A 20 éve elhunyt amerikai rádiós nagyságnak állít emléket Szörényi Levente és Gájer Bálint. Az utóbbi előadó jelenléte ott, ahol swing vagy jazz szól, evidens; ezen az esten viszont a legendás szenior dalszerző-énekes új oldaláról mutatkozik be.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.