Ben Hur

Budapest, RaM Colosseum, február 11. 19:00
A Madách Színház február 11-én mutatja be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját a RaM Colosseumban. Az általunk ismert Ben Hur-történet teljesen új formában jelenik meg.
Négytagú színtársulat próbálja eljátszani a monumentális darabot a producer-rendező-díszlet- és jelmeztervező főszereplő vezetésével, aki egyáltalán nem tartja lehetetlen vállalkozásnak ezt, de persze a legtöbb konfliktus a társulat tagjai között, illetve a legnagyobb humorforrás is éppen ez lesz. A rendező, Szente Vajk izgalmas kihívásnak tartja a művet, hiszen az egyik percben a szinte üres színpadon kell eljátszani a híres kocsiversenyt, vagy hogy egy egész hadsereg üldözi a kisded Jézussal menekülő Máriát, és mindezt összesen négy színésszel. Londonban, a West Enden óriási siker az előadás. A négy szereplő Magyar Attila, Nagy Sándor/Simon Kornél, Szerednyey Béla és Pálmai Anna/Trecskó Zsófia. Kiderült az is, hogy a színészek az alapkarakterük mellett még tíz-tizenöt szerepet játszanak el esténként.
|


Lények - Magyari Balázs kiállítása.
Budapest, K.A.S. Galéria, augusztus 23. - szeptember 5.

Boros Gábor kiállítása.
Budapest, Angyalföldi JAMK, augusztus 29. - szeptember 15.

Bábképzetek. Németh Ilona színházi bábmunkái.
Budapest, Műcsarnok, augusztus 23. - szeptember 24.

Játék
Digitálisan felújított filmklasszikusokat bemutató sorozata keretében 2017. szeptember 14-től a Pannonia Entertainment bemutatja James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2. 3D változatát, restaurált képpel és hanggal, az eredeti ’91-es magyar szinkronnal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.