Zumpf András: Barangolások Argentínában – az Iguazú vízeséstől, Buenos Airesen át a Tűzföldig

Budapest, Óbudai KK – 3K, január 6. - február 24.
Zumpf András hosszú évekig dolgozott tervező irodában mérnökként, volt faipari üzemvezető, másfél évtizeden át pedig a mélyépítés területén tevékenykedett egy építőipari cégnél.
Eredeti szakmáját tekintve erdésztechnikus, ennélfogva – mintegy második hivatásként – régóta foglalkoztatja a természetfotózás, azon belül is a madarak fényképezése. A műszaki-, esemény-, város- és portréfotózásba is belekóstolt már, 2011-ben kezdte fényképezni például az Óbuda-Békásmegyeri graffitifalakat. Zumpf, aki az analóg korszakban kezdte a fotózást, majd az ezredforduló környékén tért át a digitális technikára, a feleségével néhány évvel ezelőtt három hetet töltött Argentínában. A varázslatos utazáson készült fotóanyag legszebb darabjai a Kaszásdűlői Kulturális Központban láthatók mostantól másfél hónapon át.
 
Ingyenes!
 
2017.01.01
|


Játék
Emlékszik-e még valaki arra, mi az a „szocialista vígjáték”? Aminek társadalmi mondanivalója ugyan kicsinyke volt, a humora pedig soványka, viszont a Patyolattól a Közértig bátran kritizálta az élet nagy kérdéseit.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.