Kedvenc helyek

Szekeres Adrien: Megállók

Álljunk meg egy szóra, pontosabban egy hangra, amelyre mindenki felkapja a fejét: Szekeres Adrien szeretetteljes orgánuma ugyanis azonnal felismerhető.

Jó egy éve énekelt duettet Andrea Bocellivel az Arénában, majd Ajándék címmel adott nagy koncertet ugyanott, de a 2016-os évet is emlékezetesen zárja az énekesnő.Férjével, és egyben alkotótársával, Kiss Gáborral jegyez vadonatúj, eleganciát és melegséget sugárzó szerzeményeket,melyek közül az Így szerettek ők című kompozíciót mutatták be elsőként. A popos vonal a hatodik stúdióalbum első felét teszi ki, majd az új számokat követően, egy magyar feldolgozással (a Zsüti-féle Karády-dal, az Ezt a nagy szerelmet), illetve Audrey Hepburn filmdalával, a Moon Riverrel folytatódik. Nem maradhat el Adrien operás oldala sem,mely ezúttal Puccini- és Verdi-dalokban csillan meg.

A Brindisi című duettben Balczó Péter, az Operaház ifjú tenorja ishallatja pazar hangját ezen a friss korongon, melyen a Győri Filharmonikus Zenekar kísérte az érzelmes dallamokat éneklő egri énekesnőt, Rácz Márton vezetésével. A többi dalt is voltszerencséje hallani annak, aki december 15-én bejutott az Avilai Szent Teréz Templomba, ahol debütált az új anyag. Az ünnepi pillanatokat a szimfonikus hangulatot varázsoló Megállók segítségével ezentúl bármikor felidézhetjük.

2016.11.17
|


Játék
A Jurassic World új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.