Nyerd meg A barátságos óriás c. filmet DVD-n!

Spielberg a Lincoln és a Kémek hídja után egy újabb történelmi eposz helyett ezúttal gyerekfilmet forgatott Roald Dahl regényéből. A történet főszereplője egy kislány, akit éjjel elrabol az árvaházból egy óriás.

A kislány hamar rájön, hogy nincs félnivalója, mert nem egy emberevő, gonosz monstrum fogságába esett, csak az idegen elvitte magával az óriások földjére. A lány és az emberek álmaiért felelős hatalmas lény hamar összebarátkozik egymással, és úgy döntenek, személyesen kérik az angol királynő segítségét a gyerekrabló óriások elűzéséhez.
 
Ha szeretnéd megnyerni a filmet DVD-n, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Roald Dahl melyik regényéből készült A barátságos óriás című film?

A helyes megfejtést beküldők között kisorsoljuk a filmet DVD-n. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: január 29., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Iparművészeti Múzeum, 2016. április 1. - 2017. június 11.
 
január 19 - 25.
 
Budapest, Játékszín, január 22. 19:00
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.