Kedvenc helyek

Mall Grab (AUS), helloHargi, Soundbank, Route 8, Akos V, AO UZZI, Perrin, Mr. Hi

Budapest, Toldi, 2017. január 13. 23:00
Vélhetően nem babonás a méltán felkapott fiatal deep house producer, akinek pont péntek 13-ára esik a budapesti bemutatkozó fellépése. A Haus Recordings, a 1080p és a Hokkaido Dance Club kiadóknál publikáló srác így is minden percet ki fog maxolni.
A 24 éves Mall Grab szerint a bulizók adják inkább át magukat a pillanat örömének, mint hogy a Snapchaten lógjanak. A Londonban élő új-dél-walesi producer művészneve arra utal, amikor egy pózőr csak divatos kiegészítőként hordja gördeszkáját magával a plázába. Jordan Alexander 2015-ben tűnt fel; friss lo-fi house hangzásába brit acides és chicagói elemeket is bátran vegyít. Deep house trackjeit hol álomszerű soul vagy gospel vokállal, hol spoken word-hangmintákkal dobja fel. De disco funk és jazz is nyomokban felfedezhető emberünk elszállós kompozícióiban.  
 
Jegyár: 2000 Ft 
Air
2017.01.06
|


Játék
Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.