Rendelj kínait - 8. rész

Intelligens vízálló sportóra és multifunkcionális LED kesztyű is szerepel kínai termékeket bemutató cikksorozatunk legújabb darabjában. De akinek a cipőszárítással akadna gondja, netalántán fluoreszkáló táblán üzenne a családjának, az is jó helyen jár.
U8S intelligens sportóra – Interaktív titkár a csuklón 
 
A modern ember szinte mindig elérhető. Számtalan eszközzel csatlakozunk a világhálóhoz, egyfolytában kommunikálunk, chatelünk vagy éppen Facebookot olvasunk. Az U8S egy olyan intelligens sportóra, amely segít nekünk, hogy a legtöbb közösségi oldal üzeneteit – Facebook, Wechat, Twitter, WhatsApp stb. - folyamatosan nyomon tudjuk követni. Az „information pushing” szolgáltatással azonnal értesülhetünk az új eseményekről, amelyeket diszkrét hangjelzéssel és rezgéssel ad tudtunkra az óra. 
 
Ennél azonban sokkal több lehetőséget kínál az U8S. Ébresztőóra, 1500 nevet tartalmazó telefonkönyv, stopper, ráadásul bluetooth kapcsolaton keresztül számtalan funkció vezérelését képes átvenni. Megjeleníti hívásainkat, aktiválja a mobilunk kameráját, így távolról is készíthetünk fotókat és videókat. Nem kell többé a hidegben a zsebünkben matatni, ha zenét szeretnénk hallgatni. A zenelejátszó alkalmazásokat ugyanis a kapacitív, 1,5 colos érintőképernyőről vezérelhetjük. 
 
Sportoláshoz is ideális társ, ugyanis rendelkezik passometerrel, amellyel a nap 24 órájában nyomon követhetjük mozgásunkat. Tárolja, hogy mekkora távolságot jártunk be, azt mekkora sebességgel, és mennyi idő alatt tettük meg. Az óra analizálja testzsírszázalékunkat és teljes körű tájékoztatást ad életvitelünkről. Az eszköz a hegymászás szerelmeseinek és a túrázóknak is kedves lehet, hiszen rendelkezik magasságmérő és barometrikus szenzorral is. Még a tolvajok ellen is véd, riaszt, ha az óránk és a mobilunk 15 méternél messzebbre távolodik el egymástól.  
 
A háromféle színben kapható készülék ráadásul a legtöbb Andoridot vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal is kompatibilis. A termék 11 600 forintos áron akár Európai Uniós raktárból is megvásárolható, így sem a vám, sem az ÁFA nem jelent plusz költséget. 
 
Link >>
 
Multifunkcionális LED kesztyű – Szerelős mindenes 
 
Aki próbált már sötétben villanykörtét cserélni, az autó akkumulátorát feltölteni vagy egy kapcsolótáblában matatni, az tudja, milyen jól jön ilyenkor egy zseblámpa. Ennél viszont még jobb, ha azt egyből egy szerelőkesztyűvel párosították. A hüvelyk- és mutatóujjunkon elhelyezkedő fényforrások így folyamatosan követik a mozdulatainkat, nem kell a másik kezünkkel, vagy ami még rosszabb, a szánkkal tartani a világító eszközt. 
 
A spandexből és pamutból megalkotott, rendkívül rugalmas kesztyű ráadásul vízálló, ezért zord időjárási körülmények között is használható. Jobbos és balos kiszerelésben is forgalmazzák, így akár párban is használhatóak. Az áramforrást a kesztyűbe épített, egyszerűen cserélhető gombelem biztosítja.  
 
A kesztyű ráadásul nagyon olcsó, hiszen csak 780 forintot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett. 
 
Link >>
 
Cigii elvesztésgátló – Bluetooth-os mindenes 
 
Nem veszítjük el többé értékes tárgyainkat és házi kedvencünket sem kell keresnünk a bokrok között. A Cigii elvesztésgátló kellemes fogású, Bluetooth 4.0 szabvány szerint kommunikáló apróság, amely segít megtalálni elhagyott holminkat vagy elkóborolt állatainkat. 
 
A 25 méter hatótávolsággal rendelkező eszköz üzemideje akár a hat hónapot is elérheti. A termékhez adott térképszoftver ráadásul jelöli azt az utolsó pozíciót, ahol a vétel megszakadt, így a keresést nem vaktában kell megkezdenünk. 
 
Az öt divatos színben árult termék ráadásul rendkívül olcsó, 725 forintos áron elérhető. 
 
Link >>
 
Cipőszárító – Szárítás felsőfokon 
 
Ha hosszú nap után vagy sportolásból érünk haza, mindig gondot okoz, hogyan szárítsuk meg az összeizzadt, a rossz időben elázott vagy a hidegben áthűlt ruhadarabjainkat. Erre kínál megoldást az ultraviola fénnyel és meleg levegővel működő cipőszárító. Az ég felé meredő két karra bármilyen ruhadarabot ráhelyezhetünk, amelyet néhány tucat perc múlva már szárazon és baktérium-mentesen emelhetünk le. 
 
Nem csak szárít, hanem fertőtlenít is és a kellemetlen szagokat is eltávolítja. A működés időzíthető arra az időpontra, amely számunkra a legkényelmesebb. A szárító karokat a géptestre fektethetjük, hogy az kisebb helyet foglaljon el és könnyebben szállítható legyen. A hasznos elektromos kütyü ára 6300 forint. 
 
Link >>
 
Fluoreszkáló üzenő tábla – Diszkrét emlékeztető 
 
Szeretteink még alszanak, és nem akarjuk felkelteni őket? Este elfelejtettünk valami fontosat megbeszélni? A problémát egy csapásra megoldja a diszkréten derengő, elektromos üzenő tábla. Felületére egy fluoreszkáló filccel írhatunk, illetve az üzenetet akár szabad kézzel is letörölhetjük, ekkor újra felhasználhatóvá válik a lapka. 
 
A nemcsak elegáns, de hasznos kiegészítő ráadásul 4 portos USB elosztóként is szolgál, így míg mi pihenünk, addig eszközeinket is feltölti. 
 
Az idő, a hőmérséklet és a dátum kijelzésén túl képes 16 híres dallal ébreszteni használóját, és a nevezetes napokra – például születésnap - is figyelmeztet. Az elemről és USB kábelről is üzemeltethető készülék ára 3500 forint. 
 
Link >>
 
 
rendeljkinait.blog.hu
2017.01.13
|


Játék
2018. július 4-7-ig az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron „szabadság-fesztivál”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.