Nyerj páros jegyet a Scott Bradlee's Postmodern Jukebox (USA) koncertjére!

A New York-i PMJ arról híresült el, hogy napjaink popslágereit swingesíti: az eredeti ’20-as évekbeli hangzás- és látványvilággal keltve időutazó illúziót. Az ötlet olyannyira bevált, hogy több százmillió Youtube-megtekintést is eredményezett mára.
A 35 éves jazz-zenész, Scott Bradlee agyából kipattant már pár érdekes kísérlet: megpróbálta a nyolcvanas évek legnagyobb slágereit egy ragtime-mixbe sűríteni, majd Nickelback-számokat Motown-stílusban előadni, de a tutira 2011-ben talált rá. A zenekarvezető a lakásában, barátokkal vett fel egy-egy feldolgozást, melyeket hetente tettek közzé, felrobbantva az internetet. A queensi pincéből induló zenészek nemsokára a világ legnagyobb színpadain találták magukat.
 
Lady Gaga-, Katy Perry-, Lorde- és White Stripes-szerzemények tarkítják a sikersztorit, de a Radiohead-féle Creep sem úszta meg a szívszaggató átdolgozást. Sia és Justin Bieber dala is kapott egy klubjazz vagy doo-wop verziót, akárcsak a Pokémon főtéma 2016-ban. David Bowie himnuszának, a Heroes-nak az átirata egy éve, a Rák világnapjára készült el, melynek bevételeit a betegség kutatásának céljára ajánlotta fel a zenekar. A csapat azóta szinte követhetetlen méretű alkotói közösséggé duzzadt; hogy a budapesti felállás hogyan fog pontosan kinézni, az legyen meglepetés, illetve az egyszeri és megismételhetetlen élmény garanciája is.  
 
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
 
Időpont: március 27., 20:00
 
Ha szeretnél páros jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Milyen hangszeren játszik Scott Bradlee?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: március 22., szerda 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, 2016. december 5. - 2017. április 22.
 
 
február 16 - 22.
 
Budapest, Thália Színház, február 19. 19:30
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.