Egzotikus helyszínekkel és old timerekkel támad a Halálos iramban 8.

A Halálos iramban produkciókat kissé megakasztotta Paul Walker váratlan halála, de a gépezet nem állhat meg. Ahogy már megszokhattuk, ismét emelni kell a téteket, ami hét rész után nagyon nehéz.
Az új direktor, Gary Gray (Straight Outta Compton) ezért azt találta ki, hogy New York mellé szépen odapakolja Kubát is helyszínnek, hogy Toretto és társai igazi old timer kocsikkal is gyepálhassák egymást, ne csak a legújabb luxusjárgányokkal. Bónuszként Izlandon is forgattak egy akciójelenetet, szóval egzotikus helyszínekből biztosan nem szenvedünk hiányt. Paul Walker emlékének adózva Vin Diesel szándékosan visszatért az utcai illegális gyorsulások világához is, megidézve ezzel a korai részek szellemiségét. 
 
A film kapcsán egy kisebb botrány is kitört tavaly, ugyanis Dwayne Johnson a forgatás utolsó napjaiban csúnyán összekapott Vin Diesellel, és a nézeteltérésükről a rekordnézettségű Instagram-oldalán is megemlékezett. Nincs hírünk arról, hogy azóta szent lett-e a béke, de reméljük, lepacsizott egymással a két hollywoodi macsó. 
 
És hogy miről szól majd a sorozat nyolcadik része? Dom Toretto (Vin Diesel) legutóbb kénytelen volt elválni testvérétől és legjobb barátjától, most azonban az egész családja veszélybe kerül. Ráadásul egy furcsa fordulatnak köszönhetően ő maga az, aki veszélybe sodorja a családi békét. Domot ugyanis behálózza egy übermenő hacker (Charlize Theron), aki ráveszi a lehetetlenre: szálljon szembe az oly nagyra becsült famíliájával. Ennek bizony rossz vége lesz. 
 
2017.01.30
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
19:50
Liberté '56
magyar játékfilm, 2006
20:00
Wonder Woman
amerikai kalandfilm, 2017
20:00
Pókember - Irány a Pókverzum
amerikai animációs film, 2018
20:00
Menedék a felhők között
albán romantikus filmdráma, 2018
20:00
Kutya-macska szerelem
amerikai romantikus vígjáték, 2017
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.