Rendelj kínait - 9. rész

Miután újonnan beszerzett Broadlink S1 riasztónkkal bebiztosítottuk a lakásunkat, ideje felturbózni azt különböző csinos és praktikus tárgyakkal, mint például egy mágneses földgömblámpával, netalántán a Nitecore Tube elemlámpájával. Amennyiben zsír új kínai lámpáink nem vinnének elég fényt a sötétségbe, a hétfői rosszkedv ellen is van ötletünk!
Broadlink S1 riasztó – Az elektronikus biztonsági őr 
 
Ki ne aggódna vagyontárgyai vagy családja biztonságáért. Szerencsére ma már olyan hatékony elektronikus őrökre bízhatjuk a felügyeletet, mint a Broadlink S1 riasztószett. A csomag 4 eszközt tartalmaz, amely hatékonyan biztosítja nyugalmunkat anélkül, hogy nekünk folyamatosan felügyelnünk kellene. A védelmet ráadásul a saját igényeink szerint személyre szabhatjuk, beállíthatunk teljes vagy akár részleges riasztást is, így a lakóterünk egyes részeit külön ellenőrzés alatt tarthatjuk. 
 
A központ, amely 16 érzékelővel képes a kapcsolatot tartani, 433 megahertzes rádióhullámon kommunikál az alárendelt eszközökkel. Párosíthatjuk ajtó- és ablaknyitó modulokkal, mozgásérzékelővel, de vezérelhetjük elektromos eszközeinket is, mint például a klímát, a fűtést, a TV-t vagy a világítást.  
 
A rendszer távirányítóról és telefonos applikációról is kezelhető, és hálózatra is köthető. Így akkor is hozzáférhetünk, ha éppen nem tartózkodunk otthon. A Broadlink S1 képes előre programozott sémák alapján bekapcsolni a berendezéseinket. Mire hazaérünk, felkapcsolja a fűtést, megvilágítja a házhoz vezető utat és kellemes zenével fogad, amikor belépünk az ajtón. Minden érzékelő állapotáról on-line jelentést kapunk, így semmilyen eseményről nem maradunk le, ami a lakásunkat érinti. 
 
A központi vezérlő felprogramozása rendkívül egyszerű, elég, ha a készülék oldalán elhelyezett vonalkódot beolvassuk okoseszközünkkel. A mindenki által egyszerűen használható lakásőrért 14 600 forintot kérnek. 
 
Link >>  
 
 
Mágneses földgömblámpa – A lakás ékszere 
 
Aki szeretne egy különleges dekorációs tárgyat otthonra vagy az irodájába, annak érdemes beszereznie ezt a remek lámpát. Mindenkit meg fog hökkenteni az egyedülálló formavilággal és a térben lebegő, forgó földgömbbel. 
 
A fémből készült gömb mágneses elven tartja a pozícióját, amelyet nyugodtan meg is pörgethetünk, nem fog elmozdulni a helyéről. Az érzékelő szenzor folyamatosan a helyén tartja, így nekünk nem kell ügyelnünk a precíz pozicionálásra, az egy idő után magától beáll. 
 
A lámpa azonban nemcsak a glóbuszt tartja a helyén, hanem kellemes, diszkrét háttérfényt is biztosít, és kiemeli a tárgy különlegességét. A LED technológiának köszönhetően ráadásul alig fogyaszt, így a 6000 forintos vételáron túl nagyon kevés plusz költséggel kell számolnunk. 
 
Link >>  
 
Nitecore Tube elemlámpa – Fénysugár a zsebben 
 
A Nitecore termékei híresek remek minőségükről, legyen az kulcskarikára akasztható lámpa vagy túrázáshoz kifejlesztett fényforrás. A polikarbonát test remek ellenállóságot biztosít a fizikai behatások ellen, míg a Tube elején található, két fokozatban állítható LED maximálisan 45 Lumen fényerősséggel 24 méterre képes világítani. 
 
Alacsony fokozatban akár 48 órán keresztül is képes intenzitását fenntartani. A lámpát úgy tervezték, hogy ellenálljon az elemeknek, így teljesíti az IP65-ös szabvány, vagyis teljes mértékben por- és részlegesen vízálló is. Az ütések ellen a gyártó 1,5 méter magasságig garanciát vállal. Feltöltése pofonegyszerű, nem kell elemekkel vagy akkumulátorokkal bíbelődnünk, csak csatlakoztassuk a Tube-ot egy telefontöltőhöz a micro-USB-porton keresztül. Az 5 színben kapható apróságért 2400 forintot kérnek. 
 
Link >>  
 
Masked pirates bögre – Egy jó ok a reggeli mosolyra 
 
Mi dobhatná fel hétfő reggel a hangulatot, amikor újra munkába kell menni? Ez a vicces bögre biztosan. Töltsük fel forró folyadékkal és máris megváltoztatja színét és ezzel a rajta elhelyezkedő figura kinézetét is. 
 
A kollégák is irigykedni fognak ránk és mi is megtörhetjük a munkahelyi monotóniát egy kis kávézással vagy teafogyasztással, miközben mosolyoghatunk bögrénk megváltozó küllemén. A kerámiából kiégetett anyag ráadásul jóval egészségesebb, mint az eldobható műanyag poharak, és a hőmérsékletet is sokkal jobban tartja. Az ajándéknak is tökéletes ibrik ára 1700 forint. 
 
Link >>  
 
 
 
 
 
rendeljkinait.blog.hu
2017.01.31
|


Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.