Nyerj páros jegyet a Pesti Est bemutatja: Joe Lovano Classic Quartet koncertre!

A művészetekre fogékony gyereket minden eszközzel támogatni kell – ezt támasztja alá Joe Lovano példája is, akit a „normális” civil pálya vélhetőleg a fodrászat felé sodort volna. De jazzrajongó apjának köszönhetően a világ egyik legnevesebb szaxofonosa lett.
Lovano már ötévesen aktív érdeklődést mutatott a hangszer iránt – többek között John Coltrane, Dizzy Gillespie és Sonny Stitt hatására – és már tizenévesen komoly sikereket aratott zenei berkekben. Miután elvégezte a Berklee Zenei Főiskolát, bekerült a legendás klarinétos, Woody Herman zenekarába. A 80-as években a jazzgitáros, John Scofield lett állandó zenésztársa lett, majd a bebop felé orientálódott. Legkreatívabb időszaka is erre az időre tehető, mely a mai napig nem ért véget.
 
Karrierjének egyik csúcspontja kétségkívül az 2000-es 52nd Street Themes korong volt, melyért 2001-ben a legjobb albumnak járó Grammy-díjat vehette át. Többször végzett az első helyen a Jazz Time és a DownBeat magazin olvasóinak közönségszavazásán, a New York Times pedig minden idők egyik legnagyszerűbb jazz-zenészének titulálta. 
 
Helyszín: Budapest Jazz Club
 
Időpont: március 26. 19.00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Hány éves Joe Lovano?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: március 22., szerda 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, 2016. december 5. - 2017. április 22.
 
 
február 16 - 22.
 
Budapest, Pesti Színház, február 19. 20:00
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.