Rendelj kínait - 10. rész

Okoseszközökből sosem lehet elég. E héten górcső alá vesszük a Lehoo okospoharát, de a Xiaomi is előrukkolt egy spéci újdonsággal, melynek köszönhetően már a túlsúly ellen is okosmérleggel küzdhetünk. Bemutatunk továbbá egy öt az egyben párásítót és egy vezeték nélküli biztonsági kamerát.
Lehoo okospohár – Egészségőr 
 
A megfelelő folyadékbevitel az egészséges élet egyik sarokköve. Azonban sok esetben nincs időnk eleget inni, mert lefoglal minket a munkánk vagy a hobbink. Erre kínál megoldást a Lehoo intelligens pohara. Az elején elhelyezett kijelzőn jelenik meg italunk hőmérséklete, így vigyáz arra, hogy a túl forró folyadékkal ne égessük meg magunkat.  
 
A hengerforma alsó részén elhelyezett színes LED-csík mutatja a beletöltött folyadék minőségét, és színváltással jelzi, ha az nem megfelelő. Ráadásul a pohár funkciói – köszönhetően a beépített mozgásérzékelő szenzornak – teljesen automatikusak, ezért a minőség és hőmérséklet ellenőrzését már kézbevételkor azonnal elvégzi, anélkül, hogy a tulajdonosának bármit kellene tennie. 
 
A tartó alján elhelyezett csúszásgátló szilikongumival burkolt kapcsolót megnyomva aktiválhatjuk az ivásfigyelő funkciót. Ilyenkor 2 óránként hangjelzéssel emlékeztet arra, hogy ne feledkezzünk meg a folyadékbevitelről.  
 
A minőségi, rozsdamentes acélból és – az élelmiszer egészségügyben is használt – műanyagokból előállított pohár kapacitása 350 milliliter, a tápellátásról pedig a valamennyi háztartásban megtalálható AAA elemek gondoskodnak. Gyöngyházfehér külsejével és kellemes tapintású felületével belesimul a konyhák és az irodák környezetébe. Az okospohár ára 8400 forint.  
 
Link >> 
 
Digoo DG-M1Q biztonsági kamera – Házi figyelőszolgálat 
 
Az otthonát mindenki szeretné biztonságban tudni, ebben segít a Digoo DG-M1Q vezeték nélküli biztonsági kamerája. Nincs szükség kábelezésre, az eszközt bárhol elhelyezhetjük, ugyanis rádióhullámok segítségével kommunikál a többi hálózati eszközünkkel. 
 
A kamerát egy f/2.8-as gyújtótávolságú, nagylátószögű lencsével szerelték fel, azért, hogy kellően nagy területet figyelhessünk meg. A videófelvételeket a készülékben elhelyezett micro SD kártyára rögzíthetjük. A fájlok távoli tárolása sem lehet probléma, ugyanis támogatja a fájlszerverre való feltöltést is. 
 
A kamera – infravörös érzékelőinek köszönhetően – éjszaka is képes felvételeket készíteni, illetve a fontos eseményekről e-mail alapú riasztást küld. A digitális zajcsökkentő eljárással felvértezett mikrofonnal rendelkező készülékért 4200 forintot kell fizetnünk. 
 
Link >>
 
Xiaomi okosmérleg – Mozgásmotivátor 
 
Sokan küzdenek túlsúllyal, vagy csak egyszerűen szeretnének néhány kilót leadni. Ebben segíthet a Xiaomi okostelefonról vezérelhető mérlege. A WiFi-n kommunikáló eszköz képes mobilunkon eltárolni súlyunkat, követni a változásokat, sőt az alapadatainkból testtömeg indexet is számol. 
 
A rendkívül precízen mérő nyomásszenzor akár az 50 gramm különbséget is érzékeli, vagyis elég, ha megiszunk egy pohár vizet, máris láthatjuk a változást. A mérleg figyeli a felületén lenyomódó pontokat, így különbözteti meg használóit, illetve adataikat különálló profilokba rendezni. A testsúly változásából színes görbét rajzol, hogy áttekinthetőbbek legyenek az elért eredmények. 
 
A diszkrét kinézettel megáldott digitális mérleg 12 000 forintba kerül. 
 
Link >> 
 
Öt az egyben ultrahangos párásító – Multifunkciós szobadísz 
 
Sok lakásban nem megfelelő a páratartalom, ami számtalan kellemetlen tünettel járhat. Erre kínál megoldást a multifunkciós, ultrahangos párásító. A berendezés illóolajokat és egyéb folyadékokat is el tud párologtatni, így nemcsak a megfelelő nedvességtartalomra figyel, hanem kellemes illatot is varázsol a szobába. 
 
Képes levegőtisztító és ionizáló berendezésként is működni. Olyan anionokat bocsájt ki, amelyek elektrosztatikus reakcióba lépnek a levegőben keringő porrészecskékkel, így megkötik azokat. Akkor sem kell aggódnunk, ha kifogyna a vízből, ilyenkor ugyanis a beépített biztonsági funkciója segítségével kikapcsolja magát. 
 
A rendkívül csendes készülék beépített LED-fényeinek segítségével kellemes háttérvilágítást ad, de igény szerint éjszakai lámpaként is funkcionálhat. A sokoldalú termék ára 8100 forint. 
 
Link >> 
 
rendeljkinait.blog.hu
2017.02.08
|


Játék
Harmincnégy éve virul ez a New Jersey-i banda, és eddig még sosem jártak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.