Nem átlagos szuperhősfilm lesz a Wonder Woman!

Ugyan Wonder Womannel már megismerkedhettünk a tavalyi Batman Superman ellenben, ott még csak mellékszerep jutott neki a két szupermacsó oldalán, ezúttal azonban ő kapja a reflektorfényt.
A Wonder Woman egy klasszikus eredettörténet lesz, melyben a harcos-hercegnő Diana ott hagyja az amazonokkal teli mágikus szigetét, hogy felfedezze a nagyvilágot, és nagykövete legyen a népének egy világháború miatt felfordult időszakban. 
 
A Wonder Woman több mint egy átlagos szuperhősfilm az éves mezőnyben. Bár a köpenyes igazságosztók már jó néhány éve uralják a mozivásznakat, a Gal Gadot által játszott figura lesz az első női szuperhős, aki önálló mozifilmet kap, és ezzel a DC Comics alaposan beelőzi a konkurens Marvelt. Az, hogy a harcos hercegnő önálló filmet kapjon, már régi terv a Warnernél, aminek az alapjait már a kilencvenes években lerakták, csakhogy a projekt valamilyen okból mindig megfeneklett. Dolgozott rajta Ivan Reitman, Nicolas Winding Refn, sőt még a geek-atyaúristen Joss Whedon is, de a film csak nem akart összeállni. 
 
Amikor a DC szuperhősök rebootjánál a Warner már teljes mellszélességgel kiállt a terv mellett, akkor azt is kikötötték, hogy mindenképp női rendezőt akarnak a történet élére. A hosszú válogatást végül az a Patty Jenkins nyerte, akinek A rém című mozijáért kapott annak idején Oscar-díjat Charlize Theron. A forgatást 2015 novemberében kezdték, és Anglia mellett leginkább Olaszország déli partjainál dolgoztak. 
 
 
2017.02.14
|


Film premierek

Pelyhes – Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Patrick – Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Nyitva

magyar romantikus vígjáték, 98 perc, 2018

A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt

amerikai-belga-francia-indiai-szingapúri filmdráma, 92 perc, 2018

Az első ember

amerikai filmdráma, 141 perc, 2018
Játék
Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
18:10
Szellemet szeretni
német romantikus vígjáték, 2010
18:30
Nekem 8
amerikai akcióvígjáték, 1997
18:30
Gukoroku - A bűn nyomában
japán krimi, 2016 (feliratos)
18:30
Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője
amerikai-német-japán-angol akció-kalandfilm, 2003
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.