Nem átlagos szuperhősfilm lesz a Wonder Woman!

Ugyan Wonder Womannel már megismerkedhettünk a tavalyi Batman Superman ellenben, ott még csak mellékszerep jutott neki a két szupermacsó oldalán, ezúttal azonban ő kapja a reflektorfényt.
A Wonder Woman egy klasszikus eredettörténet lesz, melyben a harcos-hercegnő Diana ott hagyja az amazonokkal teli mágikus szigetét, hogy felfedezze a nagyvilágot, és nagykövete legyen a népének egy világháború miatt felfordult időszakban. 
 
A Wonder Woman több mint egy átlagos szuperhősfilm az éves mezőnyben. Bár a köpenyes igazságosztók már jó néhány éve uralják a mozivásznakat, a Gal Gadot által játszott figura lesz az első női szuperhős, aki önálló mozifilmet kap, és ezzel a DC Comics alaposan beelőzi a konkurens Marvelt. Az, hogy a harcos hercegnő önálló filmet kapjon, már régi terv a Warnernél, aminek az alapjait már a kilencvenes években lerakták, csakhogy a projekt valamilyen okból mindig megfeneklett. Dolgozott rajta Ivan Reitman, Nicolas Winding Refn, sőt még a geek-atyaúristen Joss Whedon is, de a film csak nem akart összeállni. 
 
Amikor a DC szuperhősök rebootjánál a Warner már teljes mellszélességgel kiállt a terv mellett, akkor azt is kikötötték, hogy mindenképp női rendezőt akarnak a történet élére. A hosszú válogatást végül az a Patty Jenkins nyerte, akinek A rém című mozijáért kapott annak idején Oscar-díjat Charlize Theron. A forgatást 2015 novemberében kezdték, és Anglia mellett leginkább Olaszország déli partjainál dolgoztak. 
 
 
2017.02.14
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
P
20
Szo
21
18:15
Komisz kamaszok Afrikában
holland családi film, 2005
18:15
A múlt kísértése
amerikai thriller, 2018
18:20
Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi
amerikai-ausztrál akcióvígjáték, 2001
18:25
Az utolsó akcióhős
amerikai fantasy, akció, 1993
18:25
Az élet édes
amerikai vígdráma, 2016 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.