Audio-Machine Mexikóban

Critical Constellations of the Audio-Machine in Mexico
A kiállítás a mexikói elektronikus zene történetére, jelenkori helyzetére és sokszínűségére fókuszál. Bemutatja a különböző zenei stílusokat és a 20 században születetett hangkísérleteket. A tárlat a CTM kortárs elektronikus zenei fesztivál keretében jött létre.
A tárlat a szokottnál is több kísérőrendezvénnyel, kerekasztal-beszélgetéssel mutatja be a mexikói zenei világot. Hallható sok átírt és újraírt darab a kísérleti zene kezdeteiből. Mindezt széles nemzetközi kontextusba ágyazva, képzőművészeti hasonlatokkal, és kiegészítéssel megerősítve. A tárlat kurátora Carlos Prieto Acevedo hangkutató, akinek munkái szintén láthatóak és hallhatók – a mexikói hangművészeti közösség alkotóinak anyagai mellett. A tárlat igazi csemege a zenei, valamint a képzőművészet nem megszokott irányai iránt érdeklődő közönség számára.
 
Berlin/Kunstraum KREUZBERG/Bethanien/2017. március 19-ig
2017.02.16
|


Játék
A művészetekre fogékony gyereket minden eszközzel támogatni kell – ezt támasztja alá Joe Lovano példája is, akit a „normális” civil pálya vélhetőleg a fodrászat felé sodort volna. De jazzrajongó apjának köszönhetően a világ egyik legnevesebb szaxofonosa lett.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.