Jövőre nyílik az ország első gasztroplázája

Készül az ország első street food és gasztroplázája, a Le Garage. Az ipari környezetben megálmodott óbudai áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó is nyílik, valamint öt food truck is parkol majd az épületben.
A Le Garage gasztroplázában 12 üzlethelyiséget töltenek fel prémiumtermékeket kínáló boltokkal, büfékkel. A térben rendszeresen parkol öt food truck is, amik időközönként cserélődnek majd, felfrissítve az állandó street food kínálatot.
 
A pláza alkalmas lesz továbbá gasztronómiai események és termelői piacok megrendezésére, valamint a tervek szerint akár ezer ember befogadására is, 525 ülőhelyet is biztosítva.
 
További részletek a február végi Food Truck Rally-n derülnek ki a 2018 nyarán nyíló helyről. 
2017.02.16
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.