KávéBár Bazár

Budapest, Tesla Budapest, 2017. február 18 - 19.
2017. február 18-19-én immár nyolcadik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén új helyszín, a belvárosi Tesla Budapest ad otthont.
A látogatók a belépőjegy megvásárlásával harminc kiállító több száz termékét – kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat – kóstolhatják végig. Az évről évre fejlődő kiállítás és show nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programot kínál. 
 
A KávéBár Bazár látogatói bepillantást nyerhetnek a szakma fortélyaiba, az előadásokon kiderül, mit keres az indukciós lap és a fűszerarzenál a pulton, hogyan kell profi módon kóstolni egy bort vagy párlatot, s barista világbajnokok mutatják meg a kávéízlelést és a pörkölési módok különbségeit. Hazánkban is egyre több mikropörkölő vállalkozás készít kisszériás, prémium kávékat, s ezek a cégek is bemutatkozási lehetőséget kapnak a rendezvényen, de különleges standdal készülnek az ismert, nagynevű márkák is. 
 
A Magyar Barista Bajnokság két versenyszáma, a Latte Art és a Coffee in Good Spirits is a rendezvény keretén belül zajlik mind a két nap, vasárnap pedig további két megmérettetés, a Magyar Koktél- és Flair Bajnokság, valamint a Magyar Sommelier Bajnokság is a program része. A négy bajnoksággal párhuzamosan szakmai előadások és bemutatók is lesznek, sőt a divat és a design is összekapcsolódik a kávébárvilággal egy hétvégére. 
2017.02.16
|


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.