Rendelj kínait - 11. rész

Bár a kávéfőzés régen is viszonylag egyszerű procedúra volt, ma már ehhez is rendelkezésünkre állnak különböző okoseszközök, amik még könnyebbé és élvezetesebbé teszik számunkra a koffeinfogyasztást. Ilyen az önmagát felkeverő elektromos kávésbögre és a pohárra szerelhető kávégép is. Hogy ne sárguljon be a fogunk, kávé után jöhet a fogmosás. Naná, hogy erre is van egy tippünk!
Önmagát felkeverő elektromos kávésbögre – Partner a boldog reggelhez 
 
A legtöbb ember a felkelést egy kellemes reggeli kávéval vagy teával kezdi. Ilyenkor mindig kedvenc bögrénkbe töltjük a nedűt, azonban felkeverni már lusták vagyunk, vagy csak egyszerűen elfelejtjük. A megfelelő íz eléréséhez viszont a cukornak és a méznek tökéletesen fel kell olvadnia, különben nem esik olyan jól a reggeli itóka. 
 
Erre kínál megoldást a két normál méretű ceruzaelemmel üzemelő kütyü, amely alján egy négyágú profil helyezkedik el, ezzel képes gombnyomásra a folyadékban található cukrot, mézet vagy egyéb anyagot ideálisan feloldani. A pohárhoz ráadásul egy zárókupak is tartozik, amely a véletlen kiöntés ellen is véd.  
 
A bögre fülét műanyagból alakították ki, hogy a forró folyadékkal ne égessük meg a kezünket, míg oldalát alumíniummal borították be a jobb minőségérzet végett. A hasznos apróságért mindössze 1755 forintot kell fizetnünk. 
 
Link >>
 
Barsetto pohárra szerelhető kávégép – A zsebre rakható kávémester 
 
Szinte mindenki ragaszkodik kávézási szokásaihoz. Szeretik ugyanazt a minőséget megkapni, nem beszélve a jól ismert ízekről. Ehhez viszont egy megfelelő méretű, hordozható kávéfőzőre van szükség, pont olyanra, mint a Barsetto terméke. A készülék attól különleges, hogy a kávét nem a saját tartójába főzi le, hanem közvetlenül poharunkba.  
 
Nem kell mást tennünk, csak ráillesztenünk a Barsettót a csészére, behelyezni a kapszulát, hideg vagy forró vizet önteni a tartályba, majd megnyomni a tetején elhelyezett gombot, máris kész a friss kávé. A termék és a pohár között egy folyadékzáró kupak helyezkedik el, ami meggátolja, hogy ez utóbbi a tartóból kiömöljön és foltot hagyjon ruhánkon vagy más személyes tárgyunkon. A rozsdamentes anyagokból készített berendezés kis mérete miatt ideális túrázáshoz és utazáshoz is. Ára 14 100 forint. 
 
Link >>
 
Automata fogkrémkinyomó és -tartó – Az egyszerű fogmosás titka 
 
Ki ne szembesült volna azzal a problémával, hogy a fogkrémet nehéz kinyomni a tubusból? Ráadásul utána jellemzően nem a fogkefénkre, hanem a ruhánkra vagy egyszerűen a padlóra esik, messze elkerülve a fogkefét. A flakon végéből pedig nehéz kiügyeskedni az anyagot, állandóan préselnünk kell, hogy hozzájussunk az utolsó pár adaghoz. Ezen a problémán segít a készülék, ami a belehelyezett fogkrémből azonos porciókat kinyomva osztja el a pasztát.  
 
A működéshez ráadásul nincs szükség áramra sem, tevékenységét mechanikus úton valósítja meg, így utántöltést sem igényel. Nem kell vesződnünk az elemekkel, így a felesleges többletköltségeket is megspórolhatjuk. A fogkefét csak alá kell tartanunk, megnyomnunk az adagolófület, és máris a sörtére kerül a fogkrém.  
 
Felhelyezése rendkívül egyszerű, két darab öntapadós ragasztócsíkkal rögzíthetjük a fürdőszoba csempéjéhez, fúrást egyáltalán nem igényel. Az adagolóhoz tartozik egy tartókonzol is, amely öt darab fogkefe fogadására alkalmas. Lecsukható műanyag tetejével ráadásul nemcsak esztétikus hatást kelt, hanem a portól és a különböző szennyeződésektől is védi a keféket, így biztosítva a higiéniát. A gyerekek is képesek gond nélkül használni az automatát, szülői felügyeletet nem igényel. 
 
A tároló hátsó felületén lyukak találhatók, amelyek biztosítják a víz gyors elpárolgását és a kiszáradást. A bal első tartó ráadásul szélesebb a többinél, így képes borotvát is fogadni. A két részből álló, 4 színben – zöld, narancssárga, rózsaszín és fekete - is kapható szettért mindössze 3000 forintot kell fizetnünk. 
 
Link >>  
 
rendeljkinait.blog.hu
2017.02.21
|


Játék
Harmincnégy éve virul ez a New Jersey-i banda, és eddig még sosem jártak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.