Mini Múzeumot otthonra mindenkinek!

Mini Museum 3: The Third Edition
Mindig is szerettél volna saját múzeumi magángyűjteményt? Az amerikai Hans Fex megtalálta a módját, hogy a tudomány és a történelem minél több emberhez eljusson, ugyanis megteremtette a Mini Múzeumot.
A Mini Múzeum – már a harmadik kiállítását „nyitja” - sajátos mókás öntött tárgyai bárki számára elérhetők, így akár te is nyithatsz otthon egy kiállítást.  
 
Mindegyik gyűjtemény tele van izgalmas, műgyantába öntött apró tárggyal, melyek elég kicsik ahhoz, hogy az egész könnyen hordozható legyen. Minden tárlat egyedi, sőt rendelkezik is eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal. A kiállításokat útmutatóval árulják, melyben leírás van a tárgyak múltjáról és történetéről. A Mini Múzeum a Kickstarter gondozásában jelent meg kicsi (12 db) és nagy (29 db-os) változatban. 
 
A legutóbbi kiállítás például tartalmaz egy darabot Steve Jobs híres fekete garbójából, egy falatot Károly herceg és lady Di esküvői tortájából, és egy 14. századi szamuráj kardot is. Az előző két gyűjtemény elfogyott, és ez a harmadik is jó úton halad, hogy minden példány elkeljen, így, ha saját múzeumot szeretnél, minél előbb menj a Kickstarterre beszerezni egyet.  
 
(My Modern Met) 
2017.02.22
|


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.