Programok hétvégére

2017. február 23-26.
Javában tart a farsangi időszak, idén március 1-jéig űzhetjük el a telet. Ehhez van pár programajánlatunk is, például a Busójárás vagy a Szentendrei Karnevál. Szerepel még teniszgála, hajó-show, táncfesztivál, gasztrorendezvény és különleges föld alatti futás is hétvégi kínálatunkban.
Busójárás 
Mohács 
február 23-28. 
www.mohacsibusojaras.hu 
 
A mohácsi sokácok messze földön ismert népszokását, a Busójárást idén február 23 és 28. között tartják. A rendezvényen a maszkos télűzők hagyományos felvonulásán túl számtalan program és gasztronómiai ínyencség várja az ide látogatókat. 
  Hungarian Ladies Open  BOK – SYMA Csarnok  
február 23–26.  
www.hungarianladiesopen.com
 
Magyarországra érkeznek a női teniszvilág TOP 100-as játékosai, köztük Babos Tímea is. Izgalmas és magas színvonalú mérkőzéseket láthatunk a világ jelenlegi legjobbjaival, és izgulhatunk a magyar játékosokért. Babos Tímea mellett Gálfi Dalma, Stollár Fanny, Bondár Anna és Jani Réka is pályára lép. 
 
Budapest Boat Show 
Hungexpo – BNV  
február 23–26.  
www.boatshow.hu  
 
Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2017-ben is felvonultatja a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajós piacot, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket. 
 
Budapest Táncfesztivál  
Budapest és környéke  
február 23.–március 1. 
www.budapesttancfesztival.hu  
 
A Budapest Táncfesztivál különlegességét fokozza, hogy a legjobb magyar táncegyüttesek mellett igazi kuriózumokkal készül a Nemzeti Táncszínház, illetve a fesztivál tizenkét napja alatt számos budapesti bemutató, koprodukció, premier, gálaest és tánctörténeti előadás is látható február 18.- március 1. között. 
 
Farsangi Fánkfesztivál 
Allee Bevásárlóközpont melletti sétány  
február 24–26.  
www.facebook.com 
 
Első alkalommal kerül megrendezésre a finom cukormázas fánkok fesztiválja, a Farsangi Fánkfesztivál. Ezen a gasztronómiai fesztiválon hagyományos és újhullámos fánkok mellett farsangi ételek, különleges borok, pálinkák, sörök és farsangi koktélok kerülnek terítékre. Családi programok, farsangi mulatság és élő fánkkészítés vár mindenkit. Ingyenes!  
 
Szentendrei Karnevál 
Szentendre 
Fő tér  
február 24–26.  
www.szentendre.hu  
 
A Szentendrei Karnevál február 24-26. között újabb bulizásra ad okot! A háromnapos fesztiválon számtalan kulturális programmal, télbúcsúztató utcabállal, maszkos-jelmezes-fáklyás felvonulással, tűzzsonglőr produkcióval, vidám forgataggal űzzük el majd a hideg napokat, hogy beköszönthessen újra a tavasz.  
 
Budapest Motorfesztivál 
február 24–26.  
www.motorshow.hu 
 
A kiállítás három pavilonjában, valamint a hozzájuk tartozó szabadtereken a tavalyinál nagyobb számban mutatkoznak be a legnagyobb motorgyártók és forgalmazók, illetve a motorozáshoz kapcsolódó felszereléseket, ruházatot és kiegészítőket gyártó és forgalmazó cégek. Felvonultatja járműveit az Aprilia, a BMW, a Ducati, a Harley-Davidson, a Honda, a Husquarna, a Kawasaki, a Keeway, a Moto Guzzi, a Piaggio, a Suzuki, a Vespa és a Yamaha is.  
 
I. Food Truck Rally 
Millenáris  
február 24–26.  
www.foodtruckshow.hu  
 
A „Food Truck Show” fesztiválok elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. Februárban tehát egymásnak eresztik a legkedvesebb guruló gasztrohőseiket.  
 
BBU Föld Alatti Futás 2017 
KÖSZI – Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ  
február 25-én  
www.bbu.hu  
 
Verseny célja megmutatni a futók részére egy különleges, egyedi föld alatti labirintust, a kőbányai pincerendszert (vagy alagútrendszert), mely egy egykori kőbányából kialakított földalatti tároló- és járatrendszer. A ma nagyrészt kihasználatlan pince valamikor a Dreher Sörgyár raktárhelysége volt. Verseny nevezési lehetőségek: Ovis futam, Mini sulis futam, Sulis futam, Alagút Kör (14 év alatt), Alagút Kör (14 év felett), Alagút Minimaraton, Alagút Félmaraton, Alagút túra (14 év alatt), Alagút túra (14 év felett), Családi futam, Alagút Félmaraton váltó.  
 
 
 
2017.02.22
|


Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.