Programok hétvégére

2017. március 3-5.
Itt tavasz, amit mi sem mutat jobban, mint hogy indul a Szentendrei Tavaszi Fesztivál! A Duna-parti városka egészen április 11-ig várja változatos kulturális programokkal vendégeit. Annak is akad azonban ajánlatunk, aki inkább a fővárosban töltené a szabadidejét: az Építészeti Filmnapok, a Konyhakiállítás és a III. Womanity Fesztivál is március első hétvégéjén kerül megrendezésre.
9. Budapesti Építészeti Filmnapok
Toldi  
március 2–5.  
www.filmnapok.kek.org.hu 
 
A széles műfajú filmválogatás középpontjában ezúttal is a történetmesélés, a városhoz való személyes kapcsolatok, az épületek megfoghatatlan és szubjektív vonzerejének bemutatása áll. Az idei válogatás filmjei a városi konfliktusok kezelésének a megszokottól eltérő megoldásait is felvonultatják.  
 
Szentendrei Tavaszi Fesztivál 
március 3.-április 11. 
www.szentendreprogram.hu 
 
Az 1986 óta megrendezett programsorozat a tavaszi időszakban nyújt változatos kulturális programkínálatot március 3-tól április 11-ig a városban és a térségben élőknek, valamint a Szentendrére látogató vendégeknek.  
 
Konyhakiállítás 
Papp László Bp Sportaréna  
március 3–5. 10h  
www.konyhakiallitas.hu  
 
Szeress bele az új konyhádba! Itt biztosan megtalálod, ami számodra a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye!  
 
III. Womanity Fesztivál 
Várkert Bazár  
március 4-én  
www.womanityfesztival.hu  
 
A Womanity Fesztivál egy meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény, folyton megújuló, természetes női témákkal és megelevenedő magazinreklámokkal: megmutatják, kik állnak a legnépszerűbb márkák, a legújabb trendek mögött, és lehetőséget adnak arra, hogy közel 100 márka termékét és szolgáltatását kipróbáld a helyszínen. A fesztiválok és előrendezvények kiállítását, előadásait és jellegzetesen egyedi welcome-ajándékait a női élet fontos területei inspirálják.  
 
Babaruhabörze
Óbudai Kulturális Központ  
március 4-én 9h  
www.kulturkozpont.hu 
 
Az Óbudai Kulturális Központ rendszeresen jelentkező vására a babaholmikat eladni vagy venni kívánó szülőknek.  
 
Magyar flódni 
Madách Színház  
március 5-én 19.30  
www.madachszinhaz.hu 
 
Zenés történelem? Igen. Kováts Kriszta folytatja a Nádasdy Ádámmal és a Kováts Kriszta Kvintett-tel elkezdett sikeres Budapest bámészko című műsorát, amelyben felelevenítette a múlt század Budapestjét, annak legendás alakjait és helyszíneit, dalban és prózában. Most Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész segítségével és írásaival (Így szerettek ők, Igazi hősök, Merész magyarok) teszi ezt, régi és új dalokkal, művészeket és hősöket megidézve – azokat, akikre büszkék vagyunk.  
2017.02.28
|


Játék
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság... Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve, sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.