Nyerj páros jegyet a Milliók hangja – Willis Conover emlékkoncertre!

A 20 éve elhunyt amerikai rádiós nagyságnak állít emléket Szörényi Levente és Gájer Bálint. Az utóbbi előadó jelenléte ott, ahol swing vagy jazz szól, evidens; ezen az esten viszont a legendás szenior dalszerző-énekes új oldaláról mutatkozik be.
Joan Faulkner énekesnő és a Budapest Jazz Orchestra is emeli a Voice of America négy évtizedig aktív műsorvezető-producer tiszteletére szervezett esemény fényét, ahol a műsor első felében jazzörökzöldek fognak megszólalni a sármos Gájer Bálint és „A Hang”-nak becézett énekesnő jóvoltából. A Boney M-et is menedzselő Frank Farian nevezte el így Faulknert, aki gospeléneklés után jazzt és popslágereket, majd techno-vokált is bevállalt.
 
A mikrofon és erősítő nélkül is erősen zengő hangú hölgy blokkját az Erkel- és Kossuth-díjas dalszerző, Szörényi Levente Illés- és Fonográf-kompozíciói követik, melyek eddig még sosem hallott, jazz-bigbandes hangszerelésben csendülnek fel. A country- és beatszámok bő 80 évvel ezelőtti modorban szólalnak meg, így teljesen új köntöst kapnak például a Még fáj minden csók és a Ne gondold című örökbecsűk is. Az est házigazdája: Kőszegi Ákos, szlogenje pedig: „Time for Jazz”, és további meglepetésekben is részesülhet a koncert látogatója, úgymint regényes élettörténetekbe és kulisszatitkokba lesz lehetőség belefülelnie. 
 
Helyszín: Müpa Budapest
 
Időpont: 2017. május 24. szerda, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi koncertre!
 
A legendás rádiós, Willis Conover 1996-ban hunyt el. Hány éves volt ekkor?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: május 21., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.