Programok hétvégére

2017. március 9-12.
A karrierépítés és az haute couture jegyében indul a hétvége sok-sok alkalmi ruhával és esküvői kollekcióval. A kisgyerekes anyukákat a Pici Piac várja hasznosabbnál hasznosabb holmikkal, és hogy az erősebbik nemre is gondoljunk, egy igazán férfias program is bekerült a heti válogatásunkba.
HVG Állásbörze – Országos Képzési és Karriernapok 
Papp László Bp Sportaréna  
március 9-én 10h  
www.hvgallasborze.hu 
 
Magyarország legjelentősebb karrierrendezvénye immár 20. alkalommal várja a látogatókat. Közel 200 cég képviselteti magát a börzén, ahol a nyitott pozíciók feltérképezésén túl karrierépítést támogató programokon, előadásokon és ingyenes tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők.
 
Daalarna Fashion Show 2017 
Millenáris  
március 10-én 16h, 20h  
www.facebook.com  
 
Daalarna éves haute couture divatbemutatója kerül megrendezésre, ahol a 2017-os alkalmi- és esküvői kollekcióját mutatja be a tervező, Benes Anita.  
 
Tavaszi HorgászShow 
BOK – SYMA Csarnok  
március 10–12.  
www.horgaszkiallitas.hu 
 
A Horgász Show egy komplex rendezvény, ahol kicsik és nagyok együtt hódolhatnak a horgászat szenvedélyének. Itt mindent megtalálhatsz, ami a horgászattal kapcsolatos.  
 
Pici Piac 
Larus Étterem és Rendezvényközpont  
március 11-én 9h  
www.babyberry.hu/picipiac 
 
Magyar tervezők hazai termékei kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, családoknak: baba- és gyerekruhák, cipők, játékok, könyvek, babaszoba-dekoráció, baba-mama kiegészítők, ajándékok, bio és natúr termékek. Ingyenes! 
 
WAMP design vásár 
március 12-én 10h  
www.wamp.hu  
 
A WAMP idei első vásárán sok zölddel, virággal és tavaszi hangulattal várja a látogatókat. A vásáron a természet és a design kapcsolatán lesz a hangsúly, és több olyan márkát ismerhetünk meg, akik termékeik, üzenetük vagy inspirációs forrásuk által kötődnek a természethez és a környezettudatos életmódhoz. 
 
Toborzó 
Óbudai KK – Civil Ház  
március 14-én 17h  
www.kulturkozpont.hu  
 
A nemzeti ünnep előestéjén nagyszabású toborzót tartanak, besoroznak kicsit és nagyot a huszárok közé. A piac területe katonai táborrá alakul. Kézműves-foglalkozás, csákó-, párta- és kokárdakészítés, jelmezes fotózás. Katonai toborzó és táncház a Göncöl Néptáncegyüttessel – zenél: Csernók Klára és zenekara.  
 
 
2017.03.08
|


Játék
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok" könyörtelenebbek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.