Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Páncélba zárt szellem 3D - Nyerj páros jegyet!

A Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) című világhírű japán manga-, illetve animesorozat élő szereplőkkel, hollywoodi szakemberek által kezelésbe véve tér vissza a mozivászonra és kápráztatja el a nézőket idén tavasszal.
A film főszerepét Scarlett Johansson kapta meg, ami sok hardcore-rajongónál verte ki a biztosítékot. Az eredeti manga-, anime, illetve animesorozat a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét. Aztán amióta csordogálni kezdtek az előzetesek, egyre többen ismerték el, hogy ScarJo nem is olyan rossz választás. 
 
A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy (Scarlett Johansson), a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg ezúttal egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit. A Scarlett Johansson alakította karakter nem csupán a veszélyes ellenség után nyomoz, hanem azt is szeretné kideríteni, miért csináltak belőle kiborgot. 
 
Nézd meg a Páncélba zárt szellem c. filmet a Pesti Esttel és az est.hu-val premier előtt! 
 
Helyszín: Allee - Cinema City 
 
Időpont: 2017. március 29., este 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a vetítésre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Melyik évben mutatták be a Ghost in the Shell c. japán animációs filmet?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a vetítésre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: március 26., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, 2016. december 5. - 2017. április 22.
 
Budapest, Iparművészeti Múzeum, 2016. december 8. - 2017. június 11.
 
 
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.