Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Páncélba zárt szellem 3D - Nyerj páros jegyet!

A Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) című világhírű japán manga-, illetve animesorozat élő szereplőkkel, hollywoodi szakemberek által kezelésbe véve tér vissza a mozivászonra és kápráztatja el a nézőket idén tavasszal.
A film főszerepét Scarlett Johansson kapta meg, ami sok hardcore-rajongónál verte ki a biztosítékot. Az eredeti manga-, anime, illetve animesorozat a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét. Aztán amióta csordogálni kezdtek az előzetesek, egyre többen ismerték el, hogy ScarJo nem is olyan rossz választás. 
 
A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy (Scarlett Johansson), a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg ezúttal egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit. A Scarlett Johansson alakította karakter nem csupán a veszélyes ellenség után nyomoz, hanem azt is szeretné kideríteni, miért csináltak belőle kiborgot. 
 
Nézd meg a Páncélba zárt szellem c. filmet a Pesti Esttel és az est.hu-val premier előtt! 
 
Helyszín: Allee - Cinema City 
 
Időpont: 2017. március 29., este 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a vetítésre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, január 12. - május 25.
 
Budapest, Átrium Galéria, április 20. - június 20.
 
május 17 - 23.
 
Budapest, Hatszín Teátrum, május 22. 19:00
 
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.