Nyerj páros jegyet a The Biebers lemezbemutató koncertjére!

A The Biebers első magyar nyelvű albuma márciusban jelenik meg; április 8-án pedig egy gigantikus lemezbemutató koncert lesz az Akvárium Klub Nagyhalljában.
Vár a holnap címen új videója jelent meg az együttesnek. A dal már a The Biebers első magyar nyelvű nagylemezének az előfutára.
 
– A Vár a holnap a Bakonyban született meg, ahol alkotótáborban voltunk. Eredetileg a ballagásról szólt, de aztán sokat változott a szöveg, és végül sokkal tágabb lett a jelentése. Nosztalgiával visszatekinteni a múltra és nagy izgalommal várni az elkövetkező dolgokat. Mi pont így vagyunk most az eddigi legnagyobb lemezbemutató koncertünkkel és az első magyar nyelvű lemezünkkel – meséli Puskás Peti, a The Biebers frontembere, aki azt is elárulta, hogy a szöveget Mórocz Tomival közösen szerezték. 
 
A Vár a holnap klipjét a Füvészkert Pálmaházában forgatták. Nem véletlenül… A pálma fontos szimbólum a ’80-as évek ihletettségű, az elektronikus és élő hangzást vegyítő popbanda életében. Szinte mindenhol megjelenik; a grafikáikon, a fotóikon és a koncertjeiken is rendre feláll egy ledes pálma a színpadon. A rendező ismét Cibulya Nikol, akinek munkáját dicséri két korábbi klipjük a Minden a miénk és a Pont most is. 
 
Helyszín: Akvárium Klub Nagyhall
 
Időpont: 2017. április 8. 19:30 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.