Veszíts el egy könyvet! - Nagy könyvelhagyó hétvége

Országszerte, 2017. március 24 - 26.
A kilencedik születésnapját ünneplő Veszíts el egy könyvet! játék célja idén sem változott: legyen egy hétvége, amikor sok-sok könyvszerető ember veszíti el egyszerre egy-egy kedves könyvét…
…hogy aztán más megtalálhassa, elolvashassa, és később újra elveszíthesse. A könyvelhagyó napok köré idén is szerveznek nyereményjátékot, hogy még izgalmasabb legyen a kincskeresés.

Hogyan kell elveszíteni egy könyvet?
Keress a polcodon egy olyan könyvet, amit szívesen ajánlanál másoknak, de mégsem törik össze a szíved, ha elhagyod és regisztráld a könyved a játék honlapján, majd ragaszd bele az így kapott elveszítési nyilatkozatot a könyv egyedi azonosítójával.

Ezután jön a legizgalmasabb rész: Veszítsd el a könyvet egy megfelelő helyszínen, a parkban egy padon vagy a kedvenc kocsmád pultján vagy a suliban egy ablakpárkányon vagy bárhol, ahol sok ember megfordul. Ha ez megvan, fotózd le a frissen elveszített könyvedet, és töltsd fel a képet a játék Facebook oldalára a könyv szerzőjével és címével együtt, hogy részt vehess a program köré szerevezett nyereményjátékban. Ezután már csak várnod kell, és ha szerencséd van, a könyvet olyasvalaki fogja megtalálni, aki nem csak hogy elolvassa az elveszítési nyilatkozatot, de a honlapon jelzi is a megtalálást.
2017.03.20
|


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.