Életrevalók Klubja: Mázló Tímea

Budapest, Premier Kultcafé, 2017. március 27. 19:00
Március 27-én 19 órától Mázló Tímea színésznő előadása látható a Premier Kultcaféban, ami Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosbarát közösségi és kulturális tere: kultúrplacc az elfogadás és a befogadás jegyében.
MT, avagy Mindent Tímeáról… Elvis Presley halálának évében látta meg a napvilágot. Születése előtt Édesapja meghívta Édesanyját moziba, hogy megnézzék az Aranyember című filmet. A történet a főszereplő miatt volt megható számukra, és a nevét is innen kapta. Már kisgyermekként is mindig ilyen erős volt, hatalmas életkedvvel. Édesapja szerint az ő édesanyjától örökölhette temperamentumát. Példaképe Marlee Matlin, amerikai siket színésznő.
 
Az előadást beszélgetés követi Kárász Róberttel, a Premier Kultcafé vezetőjével és Magács Lászlóval, a Nézőképző alapítójával. 
 
„Nincs időnk. Rohanunk. Űzzük a saját, fontosnak ítélt dolgainkat és érdekeinket. Gyorsan mindent és mindenkit bedobunk egy „fiókba”. – Nem érti, nem látja, nem hallja. – Pedig valójában mi nem értjük, nem látjuk, és nem halljuk. Nincs időnk megállni egy pillanatra, hogy nyugodtan, kíváncsian körülnézzünk magunk körül, hogy belelépjünk valaki más világába. Mi most tálcán kínáljuk Önöknek ezt az egy „körülnézős”, nyugodt órát. Jöjjenek el és csodálkozzanak rá erre a »másik világra«!”– mondja Magács László. 
2017.03.20
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, A38 Hajó, június 4. - szeptember 3.
 
Budapest, Vasarely Múzeum, június 15. - szeptember 9.
 
Budapest, BMC - Opus Jazz Club, június 24. 20:00
 
Budapest, Belvárosi Színház, június 24. 19:00
 
Budapest, Óbuda, június 15. - augusztus 31.
Játék
2018. július 4-7-ig az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron „szabadság-fesztivál”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.