Rendelj kínait - 13. rész

Már néhány ezer forintért remek, kültéri használatra is alkalmas hordozható hangszórót rendelhetünk Kínából, ami a Rockbros T6 elemlámpájával és egy sörhordó övvel kiegészítve könnyen alapdarabbá válhat a túrahátizsákunkban. Cikkünkben továbbá bemutatjuk a morzsaporszívók legújabb generációját, az ugyancsak egyszerűen magunkkal vihető mini asztaltakarító robotot.
Trangu BS Bluetooth-os hangszóró – Helyfüggetlen zene 
 
Ki ne szeretne bármilyen helyzetben minőségi zenét hallgatni? Sokszor azonban ezt nem tehetjük meg, mert a hely vagy az időpont alkalmatlan, vagy egyszerűen csak nem tudjuk hangfalainkat magunkkal cipelni. A Trangu BS azonban kicsiny mérete, hordozhatósága és könnyű rögzíthetősége miatt szinte bárhol használható, így nem kell lemondanunk a megfelelő muzsika élvezetéről. 
 
A repülőiparban is használt, minőségi alumíniumházba foglalt hangkeltő eszköz 360 fokban forgatható rögzítő karikát kapott, amellyel játszi könnyedséggel bármihez rögzíthetjük. Bluetooth-kapcsolaton keresztül képes mindenféle okoseszközzel kommunikálni, de akár micro SD kártyát is csatlakoztathatunk hozzá az alsó részen elhelyezett fogadónyílásnak köszönhetően.  
 
A készülék ráadásul vízálló, ezért kültéri használatra is alkalmas. A 600 milliamperóra kapacitású akkumulátorral szerelt eszközért 6000 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
 
Rockbros T6 elemlámpa – Fény az éjszakában 
 
Egy jó elemlámpa rendkívül sokrétűen használható, legyen szó túrázásról, biciklizésről vagy éppen éjszakai autószerelésről. A Rockbros T6 ráadásul erejével és minőségi kivitelezésével is kiemelkedik hasonszőrű társai közül. A CNC esztergált alumíniumház vízálló, ezért extrém körülmények között - például esőben vagy nagy páratartalom mellett - is gond nélkül alkalmazható. 
 
A kibocsájtott fénysugár erőssége az 1200 Lument is elérheti, míg a legtakarékosabb fokozatban az üzemidő 3-4 órát tesz ki. Az intenzitás három különböző fokozatban állítható, attól függően, hogy a takarékosságra vagy a fényerőre helyezzük a hangsúlyt. Maximális teljesítményen használva akár 800 méter hosszú fénycsóvát is képes kibocsátani. 
 
Az eszköz két kiszerelésben – USB-csatlakozóra végződtetve vagy saját áramforrásról táplálva - is elérhető. A három választható színben is megrendelhető lámpáért 4800 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
Hatdarabos sörhordó öv – Egy sör nem sör 
 
Egy forró nyári napon ki ne oltaná szomját egy jó hideg sörrel? Természetesen a legtöbb ember válasza ugyanaz lenne, nekik találták ki a hat darabos, derékra felfogatható övet. Az anyagát elasztikus gumival kevert szövetből alakították ki, hogy könnyebb legyen a fél literes üveget vagy akár a dobozos kiszerelésben érkező nedűt elhelyezni. 
 
Három szín közül választhatunk, a terepszínűt a katonásabb felhasználáshoz, a kéket a bulizáshoz, míg a feketét a sör biztonságos elrejtéséhez javasoljuk. Sajnos 6 db fél literes üveg is gyorsan ki tud ürülni, ha jó a hangulat. Ilyenkor nincs más hátra, mint az újratöltés, ehhez szerencsére egy pénztartó rekesz is a rendelkezésünkre áll. A fém cipzárnyelvet még enyhén illuminált állapotban is könnyen elhúzhatjuk, így az újabb adagokat is zökkenőmentesen megvásárolhatjuk. A vicces terméket néhány sör áráért, 2100 forintért beszerezhetjük. 
 
Link >>  
 
Mini asztaltakarító robot – Morzsák végzete 
 
Étkezés után nem egyszer maradnak ételmaradékok az asztalon. A családi ebéd végeztével ezt bizony össze kell takarítani, így a morzsák sajnos a szoba padlójára is lehullnak. Mennyivel kényelmesebb lenne, ha egyből eltakarítaná valaki helyettünk a szétszóródó darabokat. Erre találták ki a hordozható asztaltakarító robotot, amely nemcsak esztétikussá, de egyben higiénikussá is teszi az étkezőasztalt. 
 
A kicsiny elektromos kütyüt pofonegyszerű használni. Kapcsoljuk be és hagyjuk, hogy tegye a dolgát. Ilyenkor a robot véletlenszerűen mozogva feltakarítja a szennyeződéseket nylonból készült forgókeféi segítségével, majd a szívóhatás által a tárolótartályba juttatja. Tisztítása rendkívül egyszerű, a hengertest szétcsavarásával a szennyeződés könnyedén eltávolítható. 
 
Az apró méretnek és az alacsony súlynak köszönhetően a robotot rendkívül könnyű tárolni. Ellenálló PP műanyagból készül, így jól bírja a gyűrődést és az intenzív használatot is. Tevékenységét különböző felületeken is képes kifejteni, és az eltérő szennyeződések – legyen az cigaretta hamu, morzsa, kiszóródott só vagy cukor – sem állhatják útját. A picike robothoz alacsony ár dukál, az okos csöppségért mindössze 1300 forintot kell fizetnünk. 
 
Link >>  
 
 
 
rendeljkinait.blog.hu
2017.03.24
|


Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.