Kedvenc helyek

Új dallal ünnepli házassági évfordulóját Beyoncé és Jay-Z

Íratlan szabályként él a fejünkben, hogy a magánéletet nem szabad a munkával vegyíteni. Mindenki kedvenc sztárpárja azonban évről évre lerombolja az ezzel kapcsolatos sztereotípiákat, hogy bebizonyítsa: a szerelemnek igenis mindenhol helye van.
Idén már kilenc éve annak, hogy Beyoncé és Jay-Z örök hűséget fogadott egymásnak, és a páros nemcsak a jeles dátumról, de a rajongókról sem feledkezett meg, és egy új dallal örvendeztette meg közönségét, amelyhez egy személyes kisfilm is társul. A Die With You névre keresztelt ballada egy amatőr felvétel zenei anyagaként már évekkel ezelőtt hallgatható volt, igazán élvezhető stúdió minőségben csak most vált elérhetővé az évforduló alkalmából. És ha ez még nem lenne elég, a Jay-Z által alapított streamszolgáltató, a Tidal kínálatában elérhető egy 63 zeneszámot felvonultató playlist is, amely olyan előadók romantikus dalait vonultatja fel, mint Sade, Lauryn Hill vagy Stevie Wonder.  
2017.04.06
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.