Rendelj kínait - 14. rész

Ezen a héten egy USB-csatlakozós akkumulátort, egy italhűtőt, egy svájci bicskaként funkcionáló elemlámpát, valamint a kerti partik „elengedhetetlen” kellékét, egy felfújható fotelt mutatunk be nektek.
Kifogyhatatlan energia 
 
Régebben az akkumulátorokkal az volt a fő probléma, hogy speciális töltőre volt szükségük, és a maximális feszültségük sem felelt meg a legtöbb eszköznek. Ráadásul sokszor méretükben is eltértek a hagyományos AA méretű áramforrásoktól, amelyek a minden háztartásban megtalálható elektromos kütyükbe illettek. 
 
Erre a problémára kínál megoldást a Sorbo akkumulátora, ami mind feszültségben, mind külső kialakításában azonos egy átlagos elemmel, viszont levehető kupakja egy USB-csatlakozót rejt. Ennek segítségével egy óra alatt pofonegyszerűen feltölthető szinte bármilyen töltővel, de akár egy notebookkal is. A Li-Po technológiának köszönhetően nincsen memóriahatás, vagyis nem veszít a kapacitásából az újratöltési ciklusok alkalmával. Az 1200 milliamperóra kapacitású akkumulátor minden ceruzaelemmel működő eszközzel kompatibilis, legyen az falióra, távirányító, villanyborotva, de akár drónok vagy off-road autók távirányítóit is kiszolgálja. A négydarabos szett ára 5900 forint. 
 
Link >>
 
A hideg ital titka 
 
A rekkenő melegben egy jó hideg sörre, egy kívánatosan gyöngyöző üdítőre vágyik az ember, akkor is, ha távol van a hűtőgéptől. Mi sem egyszerűbb, mint magunkkal vinni annak kicsinyített mását, egy USB-csatlakozós mikrofrizsidert, amely kedvenc italunkat fogja hidegen tartani a tomboló kánikula közepén. Az eszköz a csatlakoztatás pillanatától számítva öt perc alatt lehűt mindent, amit a belsejében elhelyezünk, de képes fordított módon is funkcionálni, vagyis melegíteni élelmiszereinket. Elektromos hálózat nélkül, külső áramforrásról – például az autónkban elhelyezett USB-portról, vagy egy power bankról – is működtethetjük, így a természet lágy ölén sem maradunk hideg nedű nélkül. A vicces, de egyben hasznos apróságért 6000 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
Többet tud, mint egy svájci bicska 
 
Aki szereti a túrázást vagy sok időt tölt a természetben, annak mindig szüksége van elemlámpára, szerszámokra, késre, áramforrásra, és az élmény még kellemesebb, ha van velünk egy rádió, amiből andalító muzsika szól. De miért cipelnénk magunkkal számtalan felesleges tárgyat, ha ezt egyetlen eszközzel is képesek vagyunk megoldani? Ez a speciális elemlámpa ugyanis számtalan olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit nem szokhattunk meg a hagyományos variánsoktól. Világító funkcióján túl tartalmaz öt különféle szerszámot, amelyekkel fűrészelhetünk, csavarozhatunk, késként vághatunk, de akár üvegnyitónak is használhatjuk a kihajtható készletet. 
 
A fénycsóva előállítását egy kézi generátor végzi, amellyel egy 1500 milliamperóra kapacitású akkumulátort tölthetünk fel. A lámpa rendelkezik USB-kimenettel, vagyis beépített akkumulátorként is funkcionál, így képes akár telefonunknak, akár más elektromos eszközünknek elegendő energiát biztosítani. A lámpatestben elhelyezett hangszóró segítségével rádiót is hallgathatunk túráink alatt, hiszen a kellemes zene mindig feldobja a napunkat. Ha bajba jutunk, használhatjuk a lámpát riasztóként és keresőfényként is, amely felhívja szorult helyzetünkre a figyelmet. A sokoldalú eszközért 6000 forintot kell fizetnünk. 
 
Link >>
 
A kertben is királyi kényelemben 
 
Jön a nyár és a meleg, a legtöbben ilyenkor vízpartra megyünk nyaralni, vagy csak egyszerűen kimegyünk a telekre. A kempingszék és a grillsütő mellé ezúttal választhatunk valami egészen különlegeset is, egy levegővel töltött fotelt. Nemcsak vicces pihenőeszköz, hanem egyben kényelmes kerti bútordarab is, ami akár egy 150 kilogrammos embert is elbír. Az eddig megszokottakkal ellentétben nem kell a felfújáshoz pumpa, elég, ha kinyitjuk a matrac száját, gyorsan elhúzzuk a levegőben, majd feltekerjük és lezárjuk a zsákot, és már fel is állítottuk karosszékünket. A párnaként funkcionáló fejtámlát hozzákapcsoljuk az alsó részhez és kész is a tökéletes kerti pihenőeszköz. A nyolc különböző színben kapható, akár a lakásban is felállítható lazuló fotelért 8200 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
www.rendeljkinait.hu
2017.04.06
|


Játék
Kellemes, ám tartalmas estét ígér egy lengyel elektro-pop tünemény, illetve a hazai downtempo duó az A38 Hajón!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.