Kedvenc helyek

Britney Spears miatt csúszik az izraeli elnökválasztás

Britney egyike azon kevés világsztárnak, akinek az évek alatt sikerült olyan kultuszt kiépíteni a neve köré, hogy jelentős befolyásának köszönhetően nemcsak a zenei, de olykor a politikai élet állóvizét is képes felkavarni.
Eredetileg július 3-án tartották volna az izraeli Munkáspárt elnökválasztását, azonban a pophercegnő szintén erre a dátumra és helyszínre leszervezett koncertjére való tekintettel egy nappal később ejtik meg a szavazást. A párt a The Times of Israel portálon leközölt nyilatkozatában azzal indokolta a döntését, hogy a választások és az énekesnő ottléte is a legmagasabb fokú biztonsági felkészültséget igényli, amelyet azonban nem tudnak mind a két eseményen teljes körűen biztosítani, így a szóban forgó szituációban a telített koncertnaptárral rendelkező Ms. Spears élvezhet prioritást.
 
A kialakult helyzettől eltekintve a show önmagában is igazi exkluzivitásnak számít, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy a poplegenda Tel-Avivban lép majd színpadra – a közel-keleti rajongók legnagyobb örömére.
 
(billboard.com)
2017.04.07
|


Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.