Vicces apuka a legveszélyesebb helyzetekbe photoshoppolja a gyermekét

Amikor az apa, Stephen Crowley elkezdett a lányáról, Hannah-ról őrült, veszélyes helyzetekben photoshoppal készült képeket készíteni, a rokonok és barátok legnagyobb örömére tette. De most, hogy a képeket felkapták a neten, és ezrek osztják meg, Crowley azt reméli, hogy a vicces képek nagyszerű lehetőséget teremtenek arra, hogy felhívja a figyelmet a csontvelődonorok jelentőségére.
Hannah, aki most 18 hónapos, hat hónapot töltött a kórházban, mert ritka immunológiai rendellenességet, HLH-t diagnosztizáltak nála. Miután egy donortól kapott csontvelőt és átesett a kemoterápián, szerencsére meggyógyult. De a betegsége azt jelentette, hogy első évének legnagyobb részét gyakorlatilag ágyban töltötte. Így most a szülei szeretnék őt kárpótolni az elveszett időért.  
 
„Annyi normális dolog kimaradt az első évben, ezért most rengeteg fotót készítünk, hogy képesek legyünk feldolgozni az elzárt hónapokat” - mondta az apa. 
 
Crowley, aki grafikusként dolgozik, eredetileg csak a rokonokat akarta elszórakoztatni azzal, hogy Hannah-t nevetségesen veszélyes helyzetekbe varázsolta. A vicces képek elég reálisnak tűntek, hogy a rokonok elhiggyék, az apja valóban engedte játszani késekkel vagy felmászni a létrán. 
 
Az apa akkor lett igazán népszerű, amikor feltöltötte a képeket a Redditre. Ekkor mindenki megtudta, hogy a mindig mosolygó Hannah és a sok-sok móka hátterében az a szenvedés van, amin valójában keresztül mentek, és Crowley céljára is fény derült, hogy felhívja a figyelmet a csontvelő-adományozásra. Megjegyzi, hogy 27 millió regisztrált donorból csak 3 egyezés volt a lányuk csontvelőjével. 
 
Te is lehetsz csontvelődonor! Különösen A 18 és 44 éves donorokra van szükség a kutatások szerint, a fiatalabb donoroknál van a legjobb esély ugyanis a sikeres transzplantációhoz. Hannah és az apja humorérzéke remélhetőleg még több donort szerez majd a rendszer számára. 
2017.04.07
|


Zakar István kiállítása.
Budapest, Újlipótvárosi Klub Galéria, 2017. december 14. - 2018. január 12.

Geszler Mária keramikusművész kiállítása.
Szombathely, Szombathelyi Képtár, 2017. december 14. - 2018. március 4.

"De lelkem Isten megnyitá"– a köztünk élő Arany János.
Debrecen, Kölcsey Központ, 2017. december 20. - 2018. február 28.

Játék
Újra mozivásznon a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl digitálisan restaurált és 5.1-ben újrakevert változatban!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.