Programok hétvégére

2017. április 14-17.
Elérkezett a húsvét, amihez idén először nagypéntek is munkaszüneti napként csatlakozik. Figyelem! Pénteken a boltok sem lesznek nyitva, úgyhogy a csütörtöki és szombati nagybevásárlás közti szabadnapot használjuk ki okosan! Biopiac, színházi fesztivál, no és persze számtalan húsvéti program várja hétvégén a kikapcsolódni vágyókat.
Bellator Budapest 2017 
Papp László Bp Sportaréna  
14-én 19h  
www.budapestarena.hu 
 
A világszínvonalú küzdősport-gála itthon is rendkívüli nézettséggel büszkélkedik. A rendezvényen MMA és kick-box mérkőzések lesznek, utóbbi főmérkőzésén Laszák Zoltán védheti meg a tavaly elnyert világbajnoki címét egy visszavágó meccsen, a francia Karim Ghajji ellen.  
  Biokultúra és Ökopiac 
MOM Kulturális Központ  
14-én 6h
momkult.hu/esemeny/bio-piac-2
 
Figyelem! Az eredetileg 2017. április 15-ére meghirdetett Biokultúra Ökopiac április 14-én kerül megrendezésre. Megújult környezetben a már megszokott kiváló minőségű, ellenőrzött ökotermékekkel várnak minden érdeklődőt, vásárlót. A kínálat rendkívül széles: vegyes zöldség és gyümölcs, tej, túró, tejföl, sajtok, méz, füstölt húsáru, lekvárok, ivólevek, csírák, import csomagolt biotermékek, kézműves termékek, könyvek, kiadványok. Ingyenes!  
 
MITEM – Madách Nemzetközi Színházi Találkozó 2017 
Nemzeti Színház  
12–30. 
www.mitem.hu 
 
Az immár negyedszer megrendezett, európai sikerként is számon tartott Madách Nemzetközi Színházi Találkozó a nemzetközi színházművészet új és tradicionális műhelyeinek találkozási pontja, ahol világhírű rendezőkkel és ünnepelt előadásokkal találkozhat a közönség. 
 
Mesterkurzus Eugenio Barbával és Julia Varley-al 
19-én 11h  
 
Eugenio Barba korunk egyik legjelentősebb színházi újítója, rendezője. Mesterkurzusa a színházi alkotófolyamat általa kidolgozott módszereiről szól, számos tanulságos és elgondolkodtató részlettel. A mesterkurzus színész demonstrálója a társulat egyik legrégebbi tagja, Julia Varley lesz, aki a hangképzés és a gesztus-sűrítés mestere és több szólóelőadás társalkotója.  
 
Az Antropológiai színház esélyei Magyarországon 
14h  
 
Kötetlen beszélgetés Eugenio Barbával. Beszélgetőtárs: Szász Zsolt. Moderátor és fordító: Regős János.  
 
Legkisebbek mozija: Húsvéti meseválogatás 
Puskin Mozi 
15-én, 16-án, és 17-én 10h  
www.kucko.puskinmozi.hu 
 
A Puskin mozi legfiatalabb korosztálynak szóló hétvégi vetítéssorozata. A kicsik (3-9 év) számára a hétvégi vetítések 10 órától indulnak gyermekbarát környezetben (csökkentett hangerő, kis jelzőfény), nyitott ajtók mellett, biztosítva hogy a gyerekek komfortosan érezzék magukat a vetítés ideje alatt. A programot az aktuális filmkínálatban szereplő-, illetve régebbi gyerekfilmek adják.  
 
Húsvét a Skanzenben 
Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen)  
16–17.  
www.skanzen.hu 
 
Mindaz, ami a keresztény kultúrkör húsvéti hagyományaihoz kötődik, megjelenik a Skanzen Húsvét kétnapos rendezvényén. Lesznek mesék, bábelőadások, koncertek, tojáslabirintus, bárányszépségverseny, kézműves-programok, népi játékok, ének zene és tánc. 
 
Húsvét a Várkert Bazárban 
Várkert Bazár  
15–17.  
www.varkertbazar.hu  
 
Megismerhetjük a hagyományos díszítéseket: tojásírást, tojáspatkolást, tojásdíszítést láthatnak az érdeklődők. A gyerekeket állatsimogató, közös tojásfestés, kézműves-foglalkozás, játszóház és gyerekkoncert várja. Fellépnek: Lajkó Félix, Kiscsillag, Cimbalimband, Balkan Fanatik, Tárkány Művek és a Parno Graszt. Ingyenes!  
 
Budapest Art Week
Budapest és környéke  
18–19.  
www.bpartweek.hu  
 
A Budapest Art Week egy hatnapos rendezvény, melynek keretében több mint 60 helyszínen (a város vezető múzeumaiban, galériáiban és egyéb kiállítótereiben) 70 kiállítás és hozzá kapcsolódó program (tárlatvezetés, előadás, performansz, múzeumpedagógia) látogatható – mindez egy belépővel.  
2017.04.11
|


Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.