Kedvenc helyek

Megmutatta új albumának borítóját Lana Del Rey

Az indie pop műfaj koronázatlan hercegnője, Lana Del Rey a közösségi oldalain fedte fel soron következő negyedik stúdióalbumának borítóképét, amely rövid időn belül szinte az összes online platformon megkülönböztetett figyelmet kapott.
A nemes egyszerűséggel Lust for Life címet viselő album érkezésére bizonyára már nem kell sokat várnunk, hiszen egyre több részlet lát napvilágot az énekesnő legújabb projektjével kapcsolatban. A korongot felvezető nagy sikerű Love kislemez és videoklip után most megérkezett a hivatalos artwork is: a hatvanas évek világát idéző vintage kompozíció középpontjában a bájosan mosolygó Lana látható, valamint egy retro oldtimer és a díva védjegyévé vált virágszirmok, amelyek szintén központi elemei a régies hatást keltő képnek.
 
A borító tökéletesen tükrözi az egyelőre megjelenési dátum nélküli album hangvételét, ami az énekesnő elmondása szerint sokkal pozitívabb lesz a korábbi munkáinál, ugyanis most a rajongóival való közvetlen és szoros viszonyából inspirálódott. „Ti vagytok az élni akarásom értelmei” – hallható a zenei anyagot népszerűsítő kisfilm monológjában is.  
 
2017.04.13
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.