Nyerd meg a Kerekes Band: Back to Følk c. albumát!

A Folklore Man után Fehér Zsomborék ismét kalandra hívnak: Magna Hungáriától délre terel pásztorfurulyájával a zenekarvezető, közben szikáran peng a csángó koboz és a mezőségi brácsa.

Linkek

Egy elveszett törzsről szól a kellő öniróniával íródott konceptlemez: a fizikai formátum artworkje minden részletében – térkép, fotók, leírások – zseniális. A korong az egri betyárok becsületére válik: a Hej, Dunáról-szerű nyitó Back To Folk máris elsodor, a Kerekes-hangzást a szívünkre szorítjuk, mint régi barátot.
 
Pszichedelikus, transzba ejtő nomád sztyeppei vágta vár ránk, hol nagyterpeszes hardrockos zúzással, hol hullámzó sörényes folyamatzenével. A rafinált ritmusok közé szépen illeszkedik a rövid, epikus Folkloreman indulója, melyet Rohan lovasnépe is megirigyelhetne, a Szilajban pedig Koppány vére és Woodstock zeng együtt. A Hunor Khan olyan messzire jut el, hogy már-már a Nagy Fal adja a másikat. A Flower Páva jelzi, hogy egy igazi power bandről van szó: a Mr Hungary dalpárja még a Korai Örömmel is rokonságot mutat. A csúcs a diszkókorszakra kikacsintó Sárkányfű: bárcsak sosem érne véget ez az utazás! De aztán a 12., szintén instrumentális nótával szedik is a Sátorfát – azt csak sejthetjük, merre tovább. De az biztos, hogy van még a tarsolyukban lemezötlet.
 
Ha szeretnéd megnyeri az albumot, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Melyik filmhez készített korábban zenét a Kerekes Band?

A helyes megfejtést beküldők között kisorsoljuk a Back to Folk c. albumot. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: május 3., szerda 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.