Kedvenc helyek

Justin Bieber újra stúdióban

Szinte már biztos, hogy Justin nevét is feljegyezhetjük a hamarosan visszatérő sztárok listájára. Az énekes Instagram-profilján osztott meg néhány stúdióban készült fotót, amely arra enged következtetni, hogy hamarabb érkezik az új Bieber-lemez, mint gondoltuk.
Ha zenéről van szó, Justin nem ismer lehetetlent: azon felül, hogy jelenleg a Purpose nevű turnéjával járja a világot, a stúdióba is visszatért, hogy hozzálásson soron következő zenei anyagának elkészítéséhez. Az új dalok feléneklése már javában zajlik, erről árulkodnak a tinibálvány által megosztott kulisszák mögötti fotók is.
 
Bieber legutoljára 2015-ben jelentkezett saját stúdióalbummal, amely a vártnál nagyobb sikereket ért el; a korongról kimásolt összes kislemez rekordokat megdöntő helyezésekkel büszkélkedhetett a világ minden táján. Habár sok részletet még nem tudni a készülő új projektről, a fiatal világsztár zenei portfólióját elnézve biztosak lehetünk abban, hogy egy igazán ütős albummal tér majd vissza a popzenei ringbe.
 
(breatheheavy.com)
 
2017.04.13
|


Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.