Kedvenc helyek

Volkova Sisters

Budapest, Larm, április 22. 21:00
A ’80-as évek sötét oldalát idézi meg hátborzongató hitelességgel a Volkova Sisters, akik a fő csapásiránynak kijelölt darkwave-hez cipőbámulást és folkot is adagolnak. A külsőségekre is nagy gondot fordító trió nem véletlenül limitálja a nézőszámot.
A beavatásnak is beillő, Berger Dalma frontleány, Sándor Dániel hangmérnök-gitáros és Kovács Gergely gitáros-multiinstrumentalista által 2009-ben létrehozott szellemi műhely megmérettetett már Londonban és a tengerentúlon is: az SXSW fesztivál mellett egy kaliforniai miniturnét is abszolváltak. Mundruczó Kornél filmjében, a Cannes-t legyűrő Fehér istenben is hallhattuk felkavaró, ősi rituálékra hajazó dallamaikat. Első nagylemezük, a misztikus atrworköt kapott, a brit Rough Trade által terjesztett Blood Shapes This Faith méla tájképeit újabb szerzeményekkel is kiegészítik.
Air
2017.04.13
|


Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.